Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gastenboek

Vele Nederlanders ondergingen bij ons een Total Body Scan. Daaronder bevinden zich ook bekende Nederlanders, zoals ex-scheidsrechter Roelof Luinge en de ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Patty Zomer. Veelal mailden onze klanten ons spontaan hun ervaring toe, waarvoor onze hartelijke dank! In het menu hiernaast ziet u enkele ervaringsverhalen.

Heeft u ervaring met één of meerdere onderzoeken die u via Privatescan heeft laten uitvoeren, dan vragen wij u vriendelijk om deze met ons en andere bezoekers te delen. Want uw ervaring is niet alleen voor ons maar ook voor andere bezoekers van grote waarde.

Bezig met laden ...
Harmen-John: 19 juni 2008

Pas geleden heb ik Abraham mogen verwelkomen. Voor mij een moment van bezinning. Met voldoening keek ik terug naar de afgelopen decennia. Ik had het toch maar mooi voor elkaar. Een leuke en goede baan, mooi huis, jaarlijks terugkerende vakanties en last but not least, een fantastisch gezin. Inmiddels zelfs grootvader van schatten van kleinkinderen. Tegelijk keek ik ook naar de toekomst. Wat zou deze gaan brengen? Binnenkort mijn welverdiende pensioen, verre reizen maken met mijn vrouw en natuurlijk nog intenser genieten van de kleinkinderen. Ik zag het al helemaal voor me. Heerlijk toch, zulke plannen smeden. Echter toen kwam de harde werkelijkheid ook in beeld.

Een goede vriend overleed plotseling aan een hartinfarct. Ik bedacht me ineens dat dat iets was wat mij de laatste jaren al vaker is overkomen. Collega's die met het bericht kwamen dat ze ongeneeslijk ziek zijn, of een tennis maat die een Total Body Scan zou laten uitvoeren. Gebeld en al de volgende week kon ik terecht in Duisburg, vlak over de grens bij Arnhem. Een medisch team van professoren, artsen en radiologen stond daar voor me gereed en ik werd er behandeld als ware ik een V.I.P. Het ging allemaal zeer voorspoedig, wachttijden waren er niet en het personeel van Privatescan stelt je voortdurend op een dermate kundige wijze gerust, dat het eigenlijk een "peace of cake" was. Ook de nabespreking met de professor verliep op een voor leken begrijpelijke wijze. Ik kreeg daarbij alle ruimte tot het stellen van vragen. Zeer verheugd en opgelucht over de goede uitslag reed ik huiswaarts, met in mijn achterhoofd het idee dat mijn leuke plannen voor de toekomst wel eens realiteit zouden kunnen worden. Deze ervaring zal ik niet gauw vergeten en zal me over twee jaar zeer zeker weer melden voor een routine check-up.

Mijn hartelijke dank gaat uit naar het medische team in de kliniek, maar zeker ook naar de staf en persoonlijke begeleider van Privatescan. Directeur Frank Hefti en zijn staf verdienen wat mij betreft een pluim voor haar gastvrijheid, kennis en kunde. Daar kan men in de Nederlandse gezondheidszorg nog een heel groot puntje aan zuigen.

Privatescan bedankt en tot over 2 jaar.

Nathalie Visch: 19 juni 2008

Hallo,

Ik wil graag mijn lof uitspreken over Privatescan. Ik ben in Duitsland onder de CT scan gestuurde rediculaire injectie. Nu merk ik verbetering voor het eerst in ruim 3 jaar. Ik ben pas 20 jaar en nog veel te jong om aan te modderen met mijn gezondheid.

De mensen zijn super lief voor je en er wordt goed geluisterd naar je verhaal. Er is voor mij een wereld open gegaan. Ze hebben nog wat andere dingen ontdekt, en ik kan nu een hele hoop gaan aanpakken. Met sommige dingen kun je leren mee om te gaan. Ik wil hun echt een super dikke pluim geven, mijn complimenten!

vriendelijke groeten,
Nathalie

Martine Boelsma: 19 juni 2008

Martine Boelsma, vaste schrijfster en journaliste van de bijlage "Diagnose"in het Algemeen Dagblad bracht onlangs een bezoek aan de Duitse kliniek waarvoor Privatescan bemiddeld. Daar onderging zij een Total Body Scan. In de bijlage "Diagnose" in het Algemeen Dagblad deed zij uitvoerig verslag van haar persoonlijke ervaring en bevindingen. Een Quote uit haar artikel:Wie het lot wil tarten, moet het meteen goed doen: we spreken voor een Total Body Scan af op vrijdag de dertiende. ,,Bekijk het van de positieve kant, je moet maar zo denken,’’ zegt directeur Frank Hefti, ,,slecht nieuws is óók goed nieuws. Hoe eerder je iets ontdekt, hoe groter de kans op genezing.

Mijn skelet ziet er puik uit. Geen slijtage, geen ontstekingen. Het volgende filmpje laat mijn ruggenwervels en ruggenmerg zien. ,,Hebt u misschien een auto-ongeluk gehad? Zo’n vijftien jaar geleden?,’’ vraagt de professor, die er even bij is komen staan. Ik kijk hem verbijsterd aan. Ik ben inderdaad ooit aangereden, op de kop af vijftien jaar geleden. Voor zover ik wist, leverde me dat indertijd alleen een paar gekneusde ribben op. ,,De tussenwervelschijven tussen uw vijfde en zevende halswervels puilen uit en drukken in uw ruggenmerg. Typisch letsel van een aanrijding, en zo ziet dat er na een jaar of vijftien uit.’’

Het is inderdaad overduidelijk zichtbaar. Heb ik daarom vaak pijn in mijn nek en in mijn armen, iets dat ik altijd aan stress heb geweten? ,,Heel goed mogelijk,’’ zegt de professor. ,,Maar het is niets ernstigs. Als u met wat fysiotherapie uw halsspieren versterkt, zal de druk afnemen.’’

We dalen af; belanden in de baarmoeder. ,,Daar zit iets,’’ zegt de radioloog en snijdt me met die opmerking eventjes de adem af. ,,Maar het is slechts een cyste, een met vocht gevuld blaasje. Volkomen onschuldig. Kan daar gewoon blijven zitten.’’

Dat was het? Dat was het! ,,U bent gezond!’’

Het filmpje met de MRI scan beelden krijg ik mee op cd-rom. Leuk voor de kinderen. En misschien handig om die wervels eens aan een fysiotherapeut te laten zien.

Met een licht euforisch gevoel loop ik naar buiten, blij dat ik dit avontuur toch heb doorgezet. Geen woekerende tumoren, geen dichtgeslibde aderen, geen versleten gewrichten, geen dreigend infarct. Alles is goed. Tot nog toe dan.

Terug in het hotel kies ik als vanzelf de ‘fitness-salade’ van de menukaart. Met een groot glas water in plaats van de gebruikelijke Chardonnay. Als dat geen preventie is, weet ik het niet meer!

I. Bossini: 19 juni 2008

Dankzij een artikel in het AD + mijn klachten met onverklaarbare aanleiding heb ik besloten een Total Body Scan via Privatescan te ondergaan. Geen wachttijden, en een perfecte begeleiding al vanaf het eerste moment toen ik opbelde. Ook de ontvangst in de kliniek van Privatescan was perfect, hier wachtte op mij een VIP ontvangst, een zeer aangename verassing! Na het onderzoek, bekeken de arts en ik samen de Scan foto`s die keurig op een DVD gezet waren.

Hartelijke groeten,

Ivan

Anoniem: 18 juni 2008

Ik werk bij een groot staalbedrijf in het westen van het land en in verband met een belangrijke keuze voor mijn pensioen, wilde ik precieze informatie over mijn gezondheid en mijn levensverwachtingen voor de komende jaren. Ik heb geen klachten en ik voel me volkomen gezond, maar ik wilde weten of dat ook echt zo was.

Eerst ben ik gaan praten met mijn huisarts en heb gevraagd wat ik het beste kon doen. Voor eenvoudige onderzoeken kan hij wel een verwijzing geven, maar voor de moeilijkere niet, omdat ik geen klachten had. Ik heb genoemd dat ik zelf wel wat wil betalen voor onderzoek in privé klinieken en geen zin heb in de principiële discussie of Nederland nu een achterhaald systeem voor ziektezorg heeft of niet.

Mijn huisarts vertelde me dat hij op internet nogal wat ge-googled heeft naar dit soort mogelijkheden en dat hij onder de indruk was van de professionaliteit van Privatescan, zij verzorgen een totaal diagnose in tegenstelling tot anderen die het iets anders doen en op een bepaalde klacht dieper ingaan. Hij raadde me aan om met Privatescan in Hengelo contact op te nemen en gaf aan welke onderzoeken voor iemand van mijn leeftijd en geslacht hij minimaal aanraadde. Zo gezegd, zo gedaan.

Wat mij opviel was de aandacht en rust die van de telefoongesprekken uitging en dat ik telkens met dezelfde dame kon praten, Annemarijn, en dat je je verhaal slechts een keer hoeft te vertellen. Alle afspraken die gedurende het hele traject gemaakt zijn, zijn perfect nagekomen door Privatescan. De afspraak voor de preventief medisch onderzoek is reeds in de andere reacties op deze website zeer correct beschreven en kan ik geheel onderschrijven. Mij viel de professionaliteit op, de efficiëntie, de rust, 100% aandacht voor mij op de dag van het onderzoek en het respect voor privacy. Ik heb de dag als zeer prettig ervaren. De professionaliteit van het kantoor in Hengelo past helemaal in dit plaatje en dat ben ik pas achteraf goed gaan begrijpen. De zeer interessante DVD die ik tenslotte meekreeg, alsmede de getypte evaluatie geeft bovendien de mogelijkheid om achteraf samen met je huisarts bepaalde zaken verdere aandacht te geven.

Al met al een zeer grote aanrader en dat is een groot compliment uit de mond van een kritisch iemand, die ik ben.

Evert Huisman: 09 juni 2008

In Nederland ben ik maanden bezig geweest met mijn klachten: langdurig hoesten en pijn op de borst. Op de intensive care gelegen omdat ze dachten aan een hartinfarct, ik had al een afspraak voor hartkatheterisatie en bij de longarts, maar uit de Total Body Scan die ik bij jullie heb ondergaan ligt op een ongehoord hoog niveau. Ik zou daar meer mee in de publiciteit treden.........

Veel succes verder met Privatescan!

met vriendelijke groet,

Evert Huisman

Ondernemer: 09 juni 2008

Graag deel ik mijn ervaringen met uw toekomstige cliënten. Als ondernemer heb ik al veel meegemaakt. Maar wat Privatescan presteert op het medische vlak is naar mijn menig van een ongekend hoog niveau!

In mijn begeleidende schrijven heb ik uitvoerig verslag gedaan van mijn bevindingen. Ik ben erg onder de indruk van de wijze waarop Privatescan medische zorg op de kaart zet en zou het naar mijn bescheiden mening met een dikke 9,5 willen bekronen. (Er moet altijd wel iets ter verbetering overblijven)

Vorige week heb ik uw kliniek in Duisburg bezocht voor een bloedonderzoek is vastgesteld dat ik een verhoogd cholesterol gehalte heb (alleen LDL), dyslipoproteïnemie, en daarnaast heb ik een licht verhoogde bloed/bovendruk. Met veel beweging zijn deze zaken onder controle te houden, bijkomend is mij aanbevolen mijn dieet hier wat op aan te passen (minder vetten) . Ik ben vooral ook erg blij dat dit bij Privatescan is gezien, want van deze geleidelijke processen merk je naar het schijnt niets maar kan het je op latere leeftijd de das om doen. Veel hartinfarcten en dichtgeslipte hersenvaten zijn immers het gevolg van dit soort gecombineerde metabole processen. Hoge bloeddruk en cholesterol zijn overigens zaken die bij mijn directe familieleden veel voorkomen. Ik denk niet dat ik eerder op de hoogte zou zijn gekomen van deze waarden, en het anders misschien pas over 10-30 jaar had geweten. Als je er echt wat mee doet en blijft doen kun je hierbij dus echt spreken van preventie! Ben hiermee dus erg ingenomen.

Verder waren mijn MRI scans in orde (alleen een scheef neusschotje, een beetje lollig zelfs) en heb bijvoorbeeld een mooi vatenstelsel (wel grappig om je eigen lichaam zo gedetailleerd op foto’s en computerbeelden te zien). De kans dat er overigens echt wat ergs wordt gevonden, bij preventief medisch onderzoek, is erg klein, vertelde de heer Hefti van Privatescan mij. Ook hierdoor voelde ik mij al gelijk stukken beter en nam het mijn spanning vooraf weg.

Totaal genomen ben ik zeker erg blij dat ik de onderzoeken bij Privatescan heb laten doen en voor de toekomst heb ik mij voorgenomen zeker niet te bezuinigen op medisch / preventieve zorg. Als ondernemer heb ik er verder ook veel baat bij dat mijn lichaam in goede conditie blijft verkeren, want verminderd (goed) kunnen werken levert mij immers omzetderving. Gezond zijn en blijven is bij mij aanzienlijk hoger in de prioriteitenlijst komen te staan. Na afloop van de onderzoeken kreeg ik overigens nog een uitgebreid medisch verslag, alsmede een Cd-rom met alle MRI beelden mee naar huis.

Sommige mensen en collega ondernemers uit mijn omgeving vragen zich af of preventief medisch onderzoek wel zinvol is. Volgens mij is dit het zeker, omdat het (geleidelijke) processen in beeld kan brengen, waar in een vroeg stadium eenvoudig wat aan te doen is, door verbetering van het leefpatroon. Dit geld niet alleen als je 25 bent, maar ook als je 55 bent. De noodzaak om je (regelmatig) te laten onderzoeken neemt volgens mij juist toe als je wat ouder bent. Bij vage klachten ook zeker een aanrader, want mocht het wel erg zijn, dan gaat men er in Nederland vaak te laat pas wat aan doen.

In Duitsland zijn bij Privatescan vrijwel geen wachttijden, wat is er dan mis in Nederland vraag je je af? Als ondernemer betaal ik naast de nominale premie van ca 1350 euro per jaar (ben goed aanvullend verzekerd), ook nog eens zelf het werkgeversgedeelte (4,4% over maximaal 30.000 euro winst). In Nederland betaal ik dus bijna drieduizend euro per jaar om vervolgens 8 weken te wachten om eens bij een specialist terecht te kunnen. Aangezien ik een zelfsturend mens ben, coördineer ik daarom grotendeels zelf mijn zorg en ga naar Duitsland om goede en snelle medische onderzoeken te krijgen. Ik zou de onderzoeken van Privatescan iedereen aanraden die ontevreden is over het Nederlandse zorgstelsel en de lange wachttijden.

Het feit dat Duisburg de meest vooraanstaande preventief medische onderzoekskliniek is, heeft ook zeker meegespeeld in mijn keus. Voorts waren de Lab- en bloedonderzoeken van Privatescan zeer uitgebreid en waren de resultaten nog dezelfde dag beschikbaar. Ook dat is een pré van Privatescan lijkt me. Hierdoor kon men nog op dezelfde dag na afloop, alle onderzoeksresultaten bestuderen en met elkaar in relatie brengen. Onder de indruk van uw prestaties geef ik uw organisatie en dienstverlening een dikke 9,5.

De heer Hefti melde mij ook nog dat binnenkort nieuwe preventieve onderzoeken ter beschikking komen, zoals (Top)sport medische keuringen, geheugentests en dergelijke. Ik bedank alle onderzoekers en wetenschappers (in het bijzonder professor Nixdorff) die mijn onderzoeken in Duisburg hebben uitgevoerd, Privatescan zal mij zeker weer terug zien!

Met vriendelijke groet,

Ondernemer Jan den B.xxxxxx

(Om privacy redenen is de achternaam van Jan den B. niet weergegeven. Mocht u echter persoonlijk van hem willen weten wat zijn ervaringen zijn, kunt u via Privatescan contact met hem opnemen)

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Fränkel
8/10

"Snel en vakkundige onderzoeken"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: