Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gastenboek

Vele Nederlanders ondergingen bij ons een Total Body Scan. Daaronder bevinden zich ook bekende Nederlanders, zoals ex-scheidsrechter Roelof Luinge en de ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Patty Zomer. Veelal mailden onze klanten ons spontaan hun ervaring toe, waarvoor onze hartelijke dank! In het menu hiernaast ziet u enkele ervaringsverhalen.

Heeft u ervaring met één of meerdere onderzoeken die u via Privatescan heeft laten uitvoeren, dan vragen wij u vriendelijk om deze met ons en andere bezoekers te delen. Want uw ervaring is niet alleen voor ons maar ook voor andere bezoekers van grote waarde.

Bezig met laden ...
Peter de Visser: 13 mei 2016

Binnen een paar dagen MRI-scan onderrug gehad in Stadtlohn. Zeer prettige begeleiding, op tijd, duidelijk. Heldere uitleg met een medisch onderlegde Nederlandse erbij voor vertaalondersteuning. Na een week het rapport binnen. Aanrader. Kan m.i. niet beter.

den Uil: 30 april 2016

Nadat mijn huisarts na diverse onderzoeken inzake onwel worden verder onderzoek niet zag zitten (niet verder wilde doorverwijzen naar specialisten) zelf contact opgenomen met private scan. Tijdens het eerste telefonische contact met een medewerkster door haar zeer deskundig en rustig bijgepraat in aanvulling op de toch al duidelijke internetpagina. Deze waardering kan doorgetrokken worden met betrekking tot de Nederlandse begeleidster in de kliniek, de artsen alsmede de verpleegkundigen, zomede de antwoorden door een Private scan medewerkster naar aanleiding van vragen over de door mij ontvangen eindrapportage in het Duits. Alhoewel er geen bijzonderheden uit het onderzoek naar voren zijn gekomen toch een geruststellende gedachte en later nog eens voor herhaling vatbaar. De total bodyscan onderzoeken met moderne apparatuur MRI, ECG, CTscan, laboratorium onderzoek waren goed te doen

Bernard 65j: 23 april 2016

Begin van dit jaar werd ik 5 x onwel tijdens een vlucht naar Tsjechië. Ter observatie opgenomen in Brno alwaar een veel te laag Hb-gehalte (5.9) in het bloed werd ontdekt. Bij vervolgonderzoek in Holland werd ook een extreem laag ijzergehalte(3.2) en Ferritine (12) vastgesteld. Na 3 maanden onderzoek (gastroscopie, colonoscopie, buik-echo etc.) in Holland was de oorzaak nog steeds niet bekend. Ik werd geplaagd door extreme vermoeidheid, krachtverlies zenuw- en spierpijn in armen en benen, duizelingen, oorsuizen op hartritme etc. Begin april kreeg ik van de specialist te horen dat ik maar 3 maanden verder moest gaan met het slikken van ijzertabletten en daarna maar weer op consult moest komen. Kennelijk wilden ze gezien mijn leeftijd (65j) niet zo veel in mij investeren om de oorzaak van dit alles snel te achterhalen. Terstond via privatescan.nl een Total Body Scan laten maken in Duitsland. Ik bleek een groot ANEURYSMA AORTA in de onderbuik te hebben. Door de werveling van het bloed in het aneurysma werden de bloedlichaampjes beschadigd, waardoor de opname van ijzer in het bloed werd belemmerd. Hierdoor dus te weinig zuurstof in het bloed hetgeen alle klachten veroorzaakte. Spoedige operatie van het grote aneurysma bleek noodzakelijk om scheuren van de aorta (meestal direct dodelijk) te voorkomen. Dankzij de Total Body Scan ben ik er dus gelukkig nog net op tijd bij! De begeleiding van PrivateScan in de kliniek in Duitsland liet niets te wensen over. Zeer persoonlijk en professioneel! Ik gun mijzelf voortaan een 2 jaarlijkse Total Body Scan. Mijn auto krijgt immers voor de veiligheid ook ieder jaar 'n APK-tje, terwijl mijn gezondheid mij natuurlijk veel meer waard is !

Andrė: 07 december 2015

Op 21 November heb ik een ct van mijn longen gehad , tevens een uitgebreid bloedonderzoek. De ontvangst was zeer persoonlijk en vriendelijk,alles werd zeer goed uitgelegd. Dr Schumacher had alle tijd voor mij om de uitslag van de ct scan uit te leggen ,gelukkig was alles goed. De uitslag van het bloedonderzoek kwam netjes en duidelijk verklaard een paar dagen later ,per e-mail,en per post. Een volgende keer zal ik zeer zeker weer hier naar toe gaan. Bedankt voor alles.

Ietje: 12 november 2015

Op 30 oktober 2015 heb ik in Stadtlohn een MRI scan laten maken van mijn heup, met roesje en contrastvloeistof via een infuus in mijn arm. Deze combinatie was niet te vinden in Nederland. In Stadtlohn kon ik heel snel terecht. We werden vriendelijk ontvangen en de scan en daarna de uitleg verliepen goed en vlot. De thee, koffie en broodjes na afloop in de ontvangstkamer deden ons goed. Dat komt heel gastvrij over. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Heel fijn ook dat je de DVD meekrijgt, zodat je weer verder kunt.

Joop de Bie: 22 juli 2015

Preventief een scan aangevraagd en de ervaring was prima. Gelukkig geen overbodige wachttijden zoals in NL ziekenhuizen en efficiënt en vakkundig geholpen. Prettige begeleiding en flexibel omgegaan mat aanvullende verzoeken. Prima ervaring. zeker aan te raden.

Ed pleijsier: 06 juli 2015 Zeer professioneel onderzoek met empathische artsen.Goede opvang en begeleiding.Kortom een aanrader, ik blijf zeker komen.
A: 21 juni 2015

Ik heb dit weekend een Total Body Scan gehad. We werden goed en vriendelijke ontvangen bij Privatescan in Nordhorn. Alles werd duidelijk uitgelegd van het begint tot het eind. Ook als je geen tot slecht Duits kunt is het geen probleem, er is iemand bij die het voor je kan vertalen. Ik heb eerder een Total Body Scan gehad (niet bij Privatescan) waar ik duidelijk had aangegeven dat ik claustrofobie heb, daar werd niks mee gedaan en had toen heel erg moeite met de MRI. Dit keer heb ik een roesje gehad en ik had nergens last van, heel erg fijn. De uitslag was gelukkig goed alles werd duidelijk uitgelegd. Personeel was ook heel vriendelijk en stelde je met alles op je gemak. Als ik weer een Total Body Scan laat doen ga ik hier zeker weer heen, kan het zeker iedereen aanraden.

Kevin: 18 juni 2015

I had an intercrannial MRI scan in June 2015 for peace of mind study. (I am sorry I am English and I do not speak or write Dutch!) No matter what the result and outcome would be, Privatescan were wonderfully helpful from the beginning to the end. When I arrived I was greeted by a very freindly and lovelly Privatescan employee who looked after me throughout. I understand that its not that often that someone from England, UK comes over for this type of treatment, so the service in that case was especially excellent. Thankyou very much Privatescan. I am hoping to return in future for a full body scan. I would fully recommend this service for those in the UK who want to have this type of pro-active scan done but are refused a doctors referral. Thankyou Privatescan. Regards Kevin England,UK

ANDRE: 22 mei 2015

Begin mei ben ik naar het ziekenhuis in Wesel geweest voor diverse onderzoeken. Na aankomst viel alles als een puzzel in elkaar. Geweldige ontvangst, ook het Duitse personeel was heel vriendelijk. Ik heb het twee jaar geleden in hetzelfde ziekenhuis laten uitvoeren en toen was het ook perfect verzorgd. het is uiteraard een momentopname, maar een hele geruststelling. wat een verschil met Nederland. Hier mag het niet of je moet lang wachten als je gerichte klachten hebt. Tot over twee jaar !!!!!!

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. v. Duinen
8/10

"Goed begeleid in Düsseldorf"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: