Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gastenboek

Vele Nederlanders ondergingen bij ons een Total Body Scan. Daaronder bevinden zich ook bekende Nederlanders, zoals ex-scheidsrechter Roelof Luinge en de ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Patty Zomer. Veelal mailden onze klanten ons spontaan hun ervaring toe, waarvoor onze hartelijke dank! In het menu hiernaast ziet u enkele ervaringsverhalen.

Heeft u ervaring met één of meerdere onderzoeken die u via Privatescan heeft laten uitvoeren, dan vragen wij u vriendelijk om deze met ons en andere bezoekers te delen. Want uw ervaring is niet alleen voor ons maar ook voor andere bezoekers van grote waarde.

Bezig met laden ...
Dhr. Maas: 08 oktober 2013

Heel goed. Jammer dat het niet in Nederland kan. De total bodyscan is vlekkeloos verlopen.

Anoniem: 26 september 2013

Ik ben zelf tandarts en vind dat de onderzoeken erg professioneel worden uitgevoerd. Mijn afspraak kon al op korte termijn plaatsvinden. Het is een gat in de markt. Top!

Anoniem: 02 september 2013

Van begin (telefonisch contact) tot uiteindelijke keuring duidelijke uitleg en goede afwikkeling. Dag van keuring/onderzoek verliep spoedig, geen lange wachttijden etc. Vriendelijke werknemers! Al met al prima (incl. mijn uitslag). Medische onderzoeken waren prima, vlot en duidelijk.

Yolanda Klijs: 23 augustus 2013

Op de onderzoeksdag zijn we vriendelijk ontvangen door Cindy. We konden gelijk bij de arts terecht. De onderzoeken sloten goed aan, weinig wachten. Ook al is je Duits niet zo goed, de verpleegkundigen kunnen hier prima mee omgaan. Je hebt het gevoel van Privacy en dat is prettig. Wat berteft de controle van hart en longen prima begeleiding en goede uitleg. De dokter nam de tijd en heeft alles goed uitgelegd.

H. Posthumus: 09 juli 2013

Dankzij het rustgevende middeltje heb ik mijn angst overwonnen en is mij alles ondanks mijn claustrofobie enorm meegevallen. Na mijn vliegangst heb ik nu ook de angst voor de MRI overwonnen! Goede verzorging en begeleiding door Privatescan met een uitgebreide en duidelijke uitleg. Ben zeer tevreden hierover!

M. de Vocht: 01 juli 2013

Alles rondom de Bodyscan is goed en helder geregeld. Nederlands sprekende begeleidster in de kliniek zodat er geen taalprobleem is. Privé wachtruimte zeer fijn. Personeel kliniek is vriendelijk, behulpzaam en geïnteresseerd. Kortom: er wordt geen standaard show gespeeld maar er is aandacht voor de cliënt. De onderzoeken verliepen snel met goede uitleg. Hygiëne was in orde en ruimtes zien er professioneel uit.

H. Duijvestijn: 13 juni 2013

PRIMA! Efficiënt en hartelijk, geruststellend. De faciliteiten van de kliniek zijn zoals je hoopt dat ze zijn. Goed dus. Efficiënte organisatie met persoonlijke benadering. We hebben de medische onderzoeken ervaren als ontspannen, informatief en vertrouwenwekkend.

Jan van Eekeren: 05 juni 2013

Prima ervaring. Duidelijke uitleg, prettige ontvangst. Mooie kliniek en erg vriendelijke mensen. Hele relaxte belevenis. De onderzoeken waren erg professioneel met een rustige uitleg. Men neemt de tijd voor je. Gelukkig geen ernstige bevindingen. Wel een aantal kleine zaken om in de gaten te houden.... en daar deed ik het voor.

C. van Goch: 03 juni 2013

Prima, sehr nette Leute! Gastvrij en welkom. Je voelt je op je gemak! Top. Ik heb de medische onderzoeken als positief ervaren. Empathie en meedenken met de gast. Je kan alles vragen.

Andre Wilderdijk: 30 mei 2013

Tip Top!! Uitermate goed verzorgd en vriendelijk. Ondanks het feit dat ik een uur te vroeg in de kliniek in Stadtlohn aankwam, werd ik direct geholpen en alles viel als puzzelstukjes in elkaar. Het Duitse medisch personeel is eveneens erg vriendelijk. De uitslag krijg je direct te horen van de arts. Het Nederlandse systeem van: '' komt u over twee weken maar terug'' kent met hier niet. Een verademing!!

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. v. Duinen
8/10

"Goed begeleid in Düsseldorf"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: