Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Darmonderzoek was snel en pijnloos "

Ingestuurd door: Quaedvlieg op vrijdag 15 oktober 2010 02:00

Hierbij even een terugkoppeling van het bezoek aan het ziekenhuis in Wesel, waar ik een preventief darmonderzoek moest ondergaan. De aankomst was prima en direct ben ik doorverwezen naar een ander loket. Na nog geen 5 minuten hoeven wachten, kwam Cindy (onderzoekscoordinator Privatescan) mij ophalen. Na nog wat laxeermiddel te hebben gedronken heb ik echter lang moeten wachten op de coloscopie. Naar later bleek kwam dat door een misverstand (ik zou om 12 uur ipv 11 uur geholpen worden) en dus trof Cindy geen blaam.

De behandeld arts dr med Kehl en de verpleegster waren een verademing als je dit afzet tegen personeel in een Nederlands ziekenhuis. Ik heb dr med Kehl dan ook persoonlijk bedankt voor zijn zeer vakbekwame en deskundige behandeling deze was vele malen beter dan het darmonderzoek dat ik in Nederland al een jaar of wat eerder had ondergaan. Het verpleekundig personeel kwam later op de gang zelfs nog naar mij toe of het allemaal wel goed ging. Grote klasse.

Daarna heeft Cindy mij weer opgevangen heb ik het schriftelijke verslag ontvangen. Cindy heeft mij toen twee heerlijk broodjes en een kop koffie verstrekt. Al met al bedankt en was zeer professioneel.

Vriendelijke groet,

J.Quaedvlieg.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. de Schipper
10/10

"Professionele artsen"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: