Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Gesprek direct na het onderzoek was persoonlijk "

Ingestuurd door: Mevr. de Jong op dinsdag 17 juni 2014 13:27

Ik was erg ongerust over de lever omdat er tijdens de operatie vlekjes gezien waren. De druk kwam terug in de buik en maakte mij ongerust. Voor Nederland waren de klachten niet passend om een MRI te krijgen. De MRI van de buik bij Privatescan is heel goed gegaan. De begeleiding was uitstekend. Direct bij binnenkomst in het ziekenhuis tot en met het gesprek met de arts. Er lijkt meer tijd te zijn voor de persoon voor het onderzoek en het nagesprek direct na het onderzoek was persoonlijk. In Nederland werd in 5 minuten gezegd dat er vlekjes gezien waren en ik me niet ongerust moest maken. De uitstekende begeleiding was direct, persoonlijk en volledig.

Met een MRI scan van de buik kan een goed beeld worden verkregen van alle organen in de bovenbuik en onderbuik. Dit onderzoek kan worden uitgevoerd indien u klachten heeft en maakt tevens onderdeel uit van de Total Bodyscan.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
10/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug bleek na uitleg dat mijn tussenwervelschijven de uitsteeksels hievan tegen de zenuw kwamen men vermoede een hernia in beginstadium. kreeg gelijk een dvd mee van ruggewerf. deze kliniek heeft uitstekend werk geleverd en ik kan het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: