Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Mijn werkgever adviseerde mij Privatescan "

Ingestuurd door: van de Heuvel op donderdag 12 juni 2014 09:31

Ik heb druk op de borst bij inspanning. Omdat ik dit tijdens gesprekken met mijn werkgever aangaf en ook onderzocht wilde hebben of er iets aan de hands is gaven zij aan zelf ervaring te hebben met Privatescan en adviseerden deze. Ik heb daar een goed cardiologisch onderzoeksprogramma gekregen met duidelijke uitleg. Alvorens de testen werden uitgevoerd is er al het een en ander uitgelegd/besproken. De arts was ook goed, nam de tijd voor het uitvoeren van de onderzoeken en gaf toelichting wat er te zien was. Na de fietstest werden de resultaten bekeken en meteen besproken. De begeleiding door Privatescan bij dit alles was goed.

Meneer van de Heuvel onderging de onderzoeken uit het uitgebreide Cardiologiepakket Extra naar aanleiding van zijn klachten. Dit programma bestaat uit een uitgebreid consult met de cardioloog voorafgaand aan de onderzoeken, ECG onderzoeken bij rust en onder inspanning (fietstest), een echocardiografie en longfunctietest. Met deze onderzoeken kan de conditie van hart en longen worden bepaald. Na de onderzoeken bespreekt de cardioloog direct de resultaten en geeft eventuele adviezen. Tevens wordt een uitgebreid schriftelijk rapport opgesteld. Het cardiologisch onderzoek kan worden uitgevoerd wanneer u klachten heeft maar ook preventief.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
10/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug bleek na uitleg dat mijn tussenwervelschijven de uitsteeksels hievan tegen de zenuw kwamen men vermoede een hernia in beginstadium. kreeg gelijk een dvd mee van ruggewerf. deze kliniek heeft uitstekend werk geleverd en ik kan het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: