Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Na onderzoek in Nederland kreeg ik te weinig bevredigende informatie "

Ingestuurd door: Dhr. Bakkes op dinsdag 03 juni 2014 15:08

Ik heb via Privatescan een Total Bodyscan en maagonderzoek laten uitvoeren. Aanleiding was aanhoudende maagklachten. Sinds 30 jaar heb ik al klachten maar sinds een jaar in ergere mate. Ik heb dit via Privatescan gedaan omdat dit in Nederland onmogelijk is dit soort onderzoek uit te voeren. Na onderzoek in Nederland kreeg ik te weinig bevredigende informatie. Ik heb de onderzoeken als prettig, goed begeleid en zeer uitvoerig ervaren. Zeer compleet onderzoek in de breedte. Ook prettige en deskundige artsen maar geen groot verschil met de Nederlandse artsen. Alles was prima en goed voorbereid. Zeer persoonlijke begeleiding de hele dag door. Ook voor de meegereisde familieleden.

Een maagonderzoek of Gastroscopie kan zowel als los onderzoek of als aanvulling op een Total Bodyscan worden uitgevoerd. Hiermee wordt de binnenkant van de slokdarm, maag en twaalfvingerige darm onderzocht op onder andere de aanwezigheid van maagzweren, maagtumoren, infecties en ontstekingen. Bij klachten in het bovenste gedeelte van de buik kan het verstandig zijn dit onderzoek te laten uitvoeren. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan meer over de Gastroscopie van Privatescan.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
9/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect hoefde nergens te wachten de Duitse artsen niets op aan te merken er was een tolk aanwezig indien je het niet begreep je tekst en uitleg te geven. voor 100 tevreden en ik zou het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: