Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Perfecte klantbehandeling "

Ingestuurd door: Cor op donderdag 17 januari 2013 11:11

Vrijdag 11 januari in Stadtlohn geweest voor een TBS. Zeer vriendelijk ontvangen door een Nederlandse dame met koffie en broodjes. Behandeling gedurende de dag onnederlands. Snel, alles gericht op service en klantvriendelijk.

De eerste diagnose werd meteen gesteld door een radioloog en het eindgesprek vond plaats met de Chef arts en een nederlandse cardioloog. In Nederland ben je al blij om soms een arts te zien, laat staan de Chef arts. Ik kan iedereen aanraden gebruik te maken van Privatescan, en wel als preventieve maatregel voor een check up alswel voor het goede gevoel wat je overhoudt aan een dergelijke behandeling.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
10/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug bleek na uitleg dat mijn tussenwervelschijven de uitsteeksels hievan tegen de zenuw kwamen men vermoede een hernia in beginstadium. kreeg gelijk een dvd mee van ruggewerf. deze kliniek heeft uitstekend werk geleverd en ik kan het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: