Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Uitermate tevreden over de Total Bodyscan (2) "

Ingestuurd door: Ben Kamp op dinsdag 04 december 2012 10:18

Ik ben zéér tevreden over "PrivateScan" Op zondag 18 november info gevraagd over de Royal Total Bodyscan bij PrivateScan. Op maandag 19 november ben ik gebeld en heb uitvoerige uitleg gekregen. Direct een afspraak gemaakt voor de TBS + het grote bloedonderzoek, op maandag 26 november (13.30 uur) in de Privatescan "ALTA-KLINIK" te Gütersloh (D).

Aangekomen in de Alta-Klinik, zéér prettig ontvangen door de Nederlands sprekende Cindy (gastvrouw/vertaalster en begeleidster deze dag) Je krijgt gelijk een privé kamer toegewezen voor omkleden en ontspanning. Direct volgt de bloed en urine afname voor het laboratorium onderzoek. Daarna werd ons, hoe kan het ook anders een "broodje gezond" en een heerlijke kop koffie aangeboden (was ik aan toe, vanaf 09.00 uur nuchter)

Na een voorgesprek met de Arts volgt de MRI-Scan. De MRI-scan duurt relatief lang, maar na een paar minuten ben je er aan gewend, je mag niet in slaap vallen omdat er enkele adem opdrachten uitgevoerd moeten worden. De uitslag van de MRI-Scan wordt direct na afloop met de Arts besproken m.b.v. de beelden.

Hierna volgt het Cardio onderzoek, middels Echo (uitgevoerd door de Cardioloog) worden de Bloedvaten en het Hart bekeken en beoordeeld, hierna volgt de zgn. fietstest, onder belasting wordt bekeken hoe het hart/je lichaam hierop reageert. Dan rest nog de "Longfunctie" test. De resultaten worden gelijk besproken met de Cardioloog.

Ik heb deze dag niet als belastend ervaren en ben blij dat ik de TBS via PrivateScan heb laten doen. (ik vergelijk het maar met een APK bij auto's) Ik ken nu mijn gezondheid status, heb verschillende waardevolle adviezen voor verbetering gekregen.(ook over medicatie gebruik) De schriftelijke rapportage van de onderzoeken reeds op 4 december via "PrivateScan" per e-mail ontvangen. De Total Body Scan zal ik over een paar jaar zeker herhalen. Het geeft rust en zekerheid.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. Buscher
10/10

"Blijvende klachten"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: