Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Eindelijk zekerheid over gezondheid "

Ingestuurd door: A.W.M Janssen van Doorne op woensdag 21 november 2012 01:49

Na een verblijf in een gerenommeerd ziekenhuis regio Gelderland waar ik 2 weken geleden werd opgenomen met klachten aan de longen o.a kregen we te horen dat ze nog niet wisten wat ik precies had maar wel dat ik kanker had maar dat het niet lang meer zou duren…. sinds 2005 kreeg ik iedere keer 2 jaar. Ben 2x opgenomen geweest en bloed afgenomen, goed lek geprikt, mijn rechterarm zag vele kleuren. Doch deze keer wilde ik duidelijke antwoorden en hoorde diverse versies dat ik zelf uit het ziekenhuis ben gegaan en samen met mijn lieve vrouw besloten had voor een totale body scan te gaan om antwoorden te krijgen i.p.v met vragen te blijven zitten.

Ben gelijk 13 nov j2012 in krankenhaus in Wesel voor de totale scan gegaan, overigens prima voorlichting en deskundige begeleiding, en wat kwam er uit….. jaren lang verkeerde diagnose en medicijn. En wat bloedprikken betreft nog geen blauwe plek. Ik kan alleen maar zeggen dat er een super deskundig team werkt en men je ook deskundig ook uitlegt waar ze op dat moment mee bezig zijn. Ben ik even blij dat ik niet in Putten lag in dat ziekenhuis wat nu in opspraak is, daar werden doorlopend verkeerde diagnoses gesteld. Maar dat ik geen kanker had en ook niets kwaadaardigst daar ben ik Privatescan met hun deskundig team heel dankbaar voor. Wij waarderen het met een vette 10.

Bij twijfel over je gezondheid twijfel niet zo lang als ik. Nogmaals ons aller dank.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
9/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect hoefde nergens te wachten de Duitse artsen niets op aan te merken er was een tolk aanwezig indien je het niet begreep je tekst en uitleg te geven. voor 100 tevreden en ik zou het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: