Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Total Body Scan in Duitsland zal ik zeker adviseren "

Ingestuurd door: H.Kegge op vrijdag 25 november 2011 13:53

Vorige week heb ik bij u informatie aangevraagd ivm. een Total Body Scan. Bijna onmiddellijk na mijn aanvraag kreeg ik de nodige informatie toegezonden. Dit gaf mij vertrouwen in u dat ik mij opgaf voor het ondergaan van dat onderzoek.

Ik kon op donderdag 24 november 2011 terecht in de Privatescan kliniek te Wesel in Duitsland en moest daarom 11.00 uur zijn.
Op tijd en datum vermeld was ik daar en meldde mij bij de receptie die mij vervolgens doorverwees naar een wachtruimte enkele meters verderop. In die tussentijd verwittigde de receptioniste een vrouw van uw organisatie. Na enkele minuten verscheen een mevrouw die zich voorstelde als Cindy van Privatescan. Deze vrouw heeft gedurende de tijd dat ik in het ziekenhuis verbleef mij telkens gebracht op de plek waar ik moest zijn om een behandeling te ondergaan. Ze deed dit voortreffelijk !

De doktoren, verpleegsters en verplegers die mij onderhanden namen verstonden hun vak. Ik kon alles vragen en kreeg overal antwoord op en indien ik het niet goed begreep vertaalde Cindy dit voor mij. Bij de gesprekken over de uitkomsten van de preventief medische onderzoeken was zij ook aanwezig. Ik vond dat fijn.

Ik ben blij dat ik het onderzoek heb gedaan en als dit feit zich voor zal doen tijdens een gesprek(ken) met anderen dan zal ik zeker adviseren dit te doen.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. de Schipper
10/10

"Professionele artsen"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: