Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Total Body Scan als zeer goed ervaren "

Ingestuurd door: Mevrouw van Duren op maandag 20 december 2010 13:18

Aangekomen 7-12-2010. Hotel genomen zodat wij uitgerust 8-12 om 9 uur in de kliniek waren. We werden zeer hartelijk ontvangen door de receptie in het Duits en naar onze loungekamer gebracht. Waar binnen enkele ogenblikken onze Nederlandse gastvrouw ons hartelijk welkom hete en ons alles tot in de puntjes uitlegde van wat er ging gebeuren deze dag, wij waren er namelijk samen voor een Total Body Scan.

Na het bloedonderzoek werden wij terug gebracht naar onze loungeruimte. Daar wij nuchter moesten komen wachtte daar ons warme drankje en broodjes gezond op ons, zeer attent en verrassend. Na het nuttigen ging onze gastvrouw ons voor en begeleide in alle stappen die ondernomen moesten worden. Alles ging daardoor zeer vlot. Zelf spreek ik ook Duits maar voor mijn vrouw wat het een uiterst plezierige gewaarwording met zo'n service. Tot slot na alle zaken zijn afgerond terug naar de lounge voor wederom een verast met een warme kop drinken, en konden we met onze gastvrouw naar de eindbespreking met onze artsen, welke wederom in alle rust en met vraag en antwoord aan de verwachtingen voldeed. Kortom geen spijt. Het opofferen van een vakantie in de Caraïben dik waard.

Proficiat voor het hele team van Privatescan.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
10/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug bleek na uitleg dat mijn tussenwervelschijven de uitsteeksels hievan tegen de zenuw kwamen men vermoede een hernia in beginstadium. kreeg gelijk een dvd mee van ruggewerf. deze kliniek heeft uitstekend werk geleverd en ik kan het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: