Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Preventief onderzoek bij Privatescan grote klasse "

Ingestuurd door: Gast op maandag 25 oktober 2010 09:31

De ontvangst door Cindy bij de privekliniek van Privatescan in Gütersloh was zeer prettig, gelijk kregen wij een kamer waar wij onze spullen zoals kleding konden ophangen. Gelukkig is het niet zo’n koud aangekleed gebouw zodat je zou denken dat je in ziekenhuis loopt, maar hangt er een fijne warme sfeer. Dan volgen er de nodige onderzoeken waarvoor men dan ook naar Privatescan gaat.

Na het bloedonderzoek en het ondergaan van een blaastest door lieftallige dames terug naar de kamer gebracht, waar er voor ons twee broodjes gezond en koffie klaar stond.

Het MRI onderzoek was voor mij een beetje vreemd, omdat dit de eerste keer was in mijn leven dat ik in zo’n machine moest liggen. Imposant en een zeer vreemde ervaring zeker als je 3 kwartier moet stilliggen, maar met een koptelefoon met muziek toch goed te doen. Na deze Total Body Scan, zou dit wel het geval zijn dan kan je gelijk stappen ondernemen.

Wij willen Privatescan dan ook hartelijk bedanken voor de gehele ontvangst en voor de goede onderzoeken die wij gehad hebben, . . . klasse.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. Tahmasian
8/10

"Alles goed"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: