Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Diagnose en behandeling Tessa bij Privatescan "

Ingestuurd door: Tessa op maandag 18 oktober 2010 14:47

Ik ben Tessa, 45 jaar, 10 jaar MS, vergevorderd stadium, klokje rond verzorging nodig. Ben bij Privatescan geweest voor diagnose en onderzoek. Was nog nooit in een privékliniek geweest, wat een feest. Erg spannend, erg drukke dag voor een bedpatiënt, aardige mensen, alles netjes geregeld, voor de inwendige mens en ook wat accommodatie betreft (deze bedpatiënt kreeg dus een bed om de wachttijd comfortabeler te maken en te kunnen rusten).

De dokter die de Doppler en het eindgesprek deed, was heel serieus, vriendelijk en nauwkeurig, legde veel uit, maar dat snapte ik niet allemaal meteen (lag aan mij, mijn energie raakte op). De dokter zei dat hij interessante dingen zag. Moest ik wel om lachen, mij kun je alles wijs maken. Hij wees de vernauwingen, spataderen en ontstekingen aan en nog veel meer. Zijn advies aan zijn collega zou zijn dubbelzijdig "Joekoelaariesen" dotteren.

Dat vond zijn collega ook gelukkig en dus ben ik voor behandeling gegaan. De vaatdokter (ook al een heel aardige geduldige arts) wilde het in twee keer doen, want als het je overkomt dat jij net dat ene pechvogeltje bent dat restenose krijgt in 2 halsaders bij dubbelzijdige behandeling in één operatie dan ben je niet blij. Ik vond het wel jammer, maar veiligheid voor alles, dus niet bij stilstaan en gezellig nog maar een keer terug.

De behandeling ging goed en ik voelde me na een uur al "anders". Ik verbeter op veel fronten telkens hele kleine beetjes, ik oefen zelf telkens met mijn handen, voeten, armen en benen. Moet eraan denken om niet gewoontegetrouw te reageren (lawaaidoof dus bij meerdere geluiden afsluiten om niet gek van de "herrie" te worden, hoeft niet meer bijv. of die ene arm waar ik niets meer mee kon, kan ik nu wél bewegen). Horen jullie dat: ik kán zelf bewegen! Mijn lichaam moet nu wennen en herstellen en deze hete dagen gooien een beetje veel roet in het eten. Alle emoties die je maar kunt verzinnen, razen voorbij, niet makkelijk af en toe.

Ik ben heel blij dat ik de mogelijkheid had naar Privatescan te gaan.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. de Schipper
10/10

"Professionele artsen"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: