Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" MRI scan van de borsten snel mogelijk bij Privatescan "

Ingestuurd door: Jeannette op maandag 18 oktober 2010 15:30

Geachte Privatescan Team,

Vele jaren had ik last van mijn borsten en was een normale mammografie te pijnlijk om te ondergaan. Ik ben toen zelf gaan zoeken naar een instantie die mij een ander onderzoek kon aanbieden. Na dat ik even op het internet heb gekeken, kwam ik uit bij de firma Privatescan.

Ik belde Privatescan op en heb een adviseur aan de telefoon gekregen die goed naar mijn klachten heeft geluisterd. Deze heeft mij toen geadviseerd om een MRI scan stond, daar moest ik op mijn buik in speciale borstspoelen liggen om zo het onderzoek te ondergaan voor mijn borsten.

Na het onderzoek werd ik terug naar mijn lounge kamer begeleid en kregen mijn man en ik lekkere broodjes met een kop koffie. De beelden werden ondertussen bekeken door de arts.

Een half uur later werden we opgehaald door de begeleidster en arts om de eindbespreking te voeren. De begeleidster was er natuurlijk bij om alles goed voor mij te vertalen en uit te leggen, omdat wij niet zo goed Duits kunnen. Er werd door de arts, geconstateerd dat ik een borsttumor had die vrij klein was en goed te opereren was. Ik was natuurlijk een beetje geschokt, maar ook blij dat ik eindelijk wist wat er met mij aan de hand was.

Daarom wil ik het hele Privatescan team bedanken voor alle goede zorgen.

Met vriendelijke groet,

Jeannette Zandstra

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. Tahmasian
8/10

"Alles goed"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: