Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Uit de MRI scan blijkt dat de pijnklachten niet tussen mijn oren zitten "

Ingestuurd door: Petra N. op maandag 29 september 2008 12:01

Al 1 1/2 jaar had ik last van onderbuik klachten, waarvoor ik regelmatig ben onderzocht door de gynaecoloog in het ziekenhuis, maar deze kon mij niet vertellen waar de klachten vandaan kwamen. Ik had al eens gevraagd of er met een MRI scan geen duidelijkheid verschaft kon worden, maar volgens de Gynaecoloog was dit niet het geval en bovendien bedroeg de wachttijd voor een dergelijk onderzoek 3 maanden.

Via via kwam ik bij Privatescan terecht en ik kon binnen 4 dagen terecht voor een MRI onderzoek! Toch wel enigszins zenuwachtig ben ik naar Duisburg gegaan, waar ik prima ben opgevangen door Carolien, de begeleidster van Privatescan. Het eerste wat opviel was dat tijdens het voorgesprek met de onderzoeksarts ik het gevoel had voor het eerst serieus te worden genomen met mijn klachten.

Na ongeveer 30 minuten in het MRI apparaat moest ik een kwartiertje! wachten op de uitslag en eindelijk na 1 1/2 jaar aanmodderen had ik een antwoord op mijn pijnklachten. Het zat dus toch niet tussen mijn oren zoals mijn gynaecoloog mij fijntjes had mede gedeeld. Inmiddels heb ik met, dankzij de bemiddeling van Privatescan, ook laten behandelen in Duitsland en ben van mijn klachten verlost. Privatescan bedankt voor de snelle service en de perfecte begeleiding, zowel voor- als na het onderzoek!

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. v. Duinen
8/10

"Goed begeleid in Düsseldorf"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: