Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Total Body Scan bij Privatescan, het is toch je gezondheid waar je over praat "

Ingestuurd door: Familie van Dorp op donderdag 11 september 2008 13:45

Mijn man en ik hebben afgelopen augustus beiden een preventieve check-up ondergaan in Duitsland. Gelukkig zijn we allebei gezond verklaard, dus geen enge ziekten, ontstekingen etc. die onze gezondheid overnemen.

Ik zag een tijd terug een heel stuk in de krant staan over deze onderzoeken, ik heb het toen uitgeknipt en aan mijn man laten zien die een erg stress vol leven heeft. Al 31 jaar is hij zelfstandig ondernemer in de buurt van Breda. Hij wou alleen op de voorwaarden dat ik ook mee ging. Eerst dacht ik nog waarom zou ik ook een MRI scan plaats nemen. Mijn man was best wel zenuwachtig want in kleine ruimten kan hij het nog wel eens erg benauwd krijgen. Gelukkig viel het allemaal mee en de Hostess kalmeerde hem dusdanig dat hij met een lach uit de MRI scanner kwam.

Toen moesten we op de fiets, het bleek dat we allebei een heel goede conditie hebben en ons hart zowel goed klopt als niet verstopt met plak en kalk zit. Kort daarna kwam de eind uitslag, we waren best wel wat nerveus geworden. Je zal maar te horen krijgen dat er tumoren in het lichaam zijn gevonden of dat er een hartaanval staat aan te komen.Vervolgens kwam Dr. Koshut onze kamer binnen, hij ging zitten en liep het hele lichaam door. Op de televisie liet hij alle beelden zien die gemaakt waren, het waren er ruim 4.000!!! Carolien, de Nederlandse begeleidster, vertaalde alles voor ons, erg makkelijk.

Toen we eenmaal gezond waren verklaard en we de kliniek uit liepen werd ik toch best wel een beetje emotioneel. Het is toch je gezondheid waar je over praat, het kan zo ineens afgelopen zijn. We hebben nog een dagje bijgeboekt in het Steigenberger Hotel en hebben gevierd dat we geen enge dingen onder de leden hebben.

Privatescan, hartelijk bedankt! Jullie hebben ons vanaf het eerste telefoontje tot aan deze email uitstekend begeleid.Voor iedereen een aanrader!

Met vriendelijke groeten,

Familie van Dorp

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Duijkers
8/10

"Bodyscan vanwege vage klachten"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: