Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Ik kreeg van de artsen in Nederland de indruk dat ze het niet wisten "

Ingestuurd door: Kickboxer R. op vrijdag 20 juni 2008 16:03

Tijdens het beoefenen van mijn sport (kickboksen) kreeg ik vier maanden geleden een blessure aan mijn sleutelbeen. Na enige tijd rust begon ik weer met sporten, maar er bleef altijd een harde knobbel tussen mijn keel / luchtpijp en mijn sleutelbeen. Mijn (welwillende en deskundige) huisarts stuurde mij voor foto's, echo's en dergelijke, naar de specialist. Inmiddels werd de knobbel steeds groter, en begon deze knobbel mijn luchtpijp dicht te drukken. Ik kreeg van de artsen in Nederland de indruk dat ze het niet wisten. Je bent een beetje een nummer.

Daarop besloot ik een scan te laten maken via Privatescan in Duisburg. Dit was een uitermate goede ervaring. Een uitgebreid voorgesprek, een kliniek in Duisburg. Daar werd mijeen operatieve ingreep op korte termijn aanbevolen. Via bemiddeling door dhr. Hefti van Privatescan kon ik twee dagen later (!) terecht.

Je wordt uitstekend ontvangen. Je (meegereisde) vriendin krijgt een eigen wachtkamer en koffie. De operatie ging zonder gehaast, zonder pijn, zonder nare na verschijnselen. Na de operatie krijg je uitgebreid uitgelegd wat er is gedaan, wat er verder moet gebeuren, enzovoorts. En als je het niet meteen snapt, dan legt de chirurg het nog eens uit. Alles in rust, waardoor je werkelijk het gevoel krijgt dat het om jou gaat, en niet om je zo snel mogelijk de deur uit te krijgen. Bij problemen konden we de chirurg 24 uur per dag bellen !

De scan in Duisburg, de uitstekende bemiddeling door Privatescan (dhr. Hefti), de operatie en de advisering ter bevordering van herstel zijn uit de kunst. Hier kan de gezondheidszorg in Nederland een dikke punt aan zuigen.

Ik wil nog vermelden dat Privatescan niet alleen de scan, waarvoor ik moest betalen, uitstekend heeft gedaan. De nazorg en bemiddeling door dhr. Hefti, die hij gratis verleende, was uitstekend.

Privatescan, een pluim voor jullie service.
R

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. Duivenvoorde
8/10

"Snelle service bij Privatescan"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: