Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" MRI scan van de rug gaf aan dat 5 ruggenwervels totaal versleten waren "

Ingestuurd door: Eddy op donderdag 19 juni 2008 13:41

Nadat in Nederland verscheidende artsen en specialisten afstand namen van mijn klachten zoals pijn op mijn borst, heb ik de knoop doorgehakt en Privatescan gebeld. binnen een week had ik een afspraak voor een MRI scan van de rug laten maken omdat ik veel uitstralingspijn in mijn been had. Daar kwam uit dat ik 5 ruggenwervels totaal versleten had. De Professor blijkt te zijn gespecialiseerd in problemen met de rug. Hij adviseerde eventueel behandeling met cortisonen te ondergaan in geval de pijn erger wordt. Dit overweeg ik binnenkort te gaan doen.

De opvang in de kliniek en de persoonlijke begeleiding van Privatescan was perfect. Nog belangrijker was dat de opvang van mijn naasten tijdens en na de onderzoeken bijzonder goed was. Zij hadden het het moeilijkste en konden rekenen op de juiste steun van de begeleider van Privatescan.

Mijn advies? Heb je twijfels over je gezondheid? Ga dit preventieve onderzoek dan zeker aan, voor mij heeft het een leven vol frustratie weggenomen.

Privatescan bedankt.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
10/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug bleek na uitleg dat mijn tussenwervelschijven de uitsteeksels hievan tegen de zenuw kwamen men vermoede een hernia in beginstadium. kreeg gelijk een dvd mee van ruggewerf. deze kliniek heeft uitstekend werk geleverd en ik kan het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: