Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" De VIP behandeling van Privatescan "

Ingestuurd door: Harmen-John op donderdag 19 juni 2008 12:00

Pas geleden heb ik Abraham mogen verwelkomen. Voor mij een moment van bezinning. Met voldoening keek ik terug naar de afgelopen decennia. Ik had het toch maar mooi voor elkaar. Een leuke en goede baan, mooi huis, jaarlijks terugkerende vakanties en last but not least, een fantastisch gezin. Inmiddels zelfs grootvader van schatten van kleinkinderen. Tegelijk keek ik ook naar de toekomst. Wat zou deze gaan brengen? Binnenkort mijn welverdiende pensioen, verre reizen maken met mijn vrouw en natuurlijk nog intenser genieten van de kleinkinderen. Ik zag het al helemaal voor me. Heerlijk toch, zulke plannen smeden. Echter toen kwam de harde werkelijkheid ook in beeld.

Een goede vriend overleed plotseling aan een hartinfarct. Ik bedacht me ineens dat dat iets was wat mij de laatste jaren al vaker is overkomen. Collega's die met het bericht kwamen dat ze ongeneeslijk ziek zijn, of een tennis maat die een Total Body Scan zou laten uitvoeren. Gebeld en al de volgende week kon ik terecht in Duisburg, vlak over de grens bij Arnhem. Een medisch team van professoren, artsen en radiologen stond daar voor me gereed en ik werd er behandeld als ware ik een V.I.P. Het ging allemaal zeer voorspoedig, wachttijden waren er niet en het personeel van Privatescan stelt je voortdurend op een dermate kundige wijze gerust, dat het eigenlijk een "peace of cake" was. Ook de nabespreking met de professor verliep op een voor leken begrijpelijke wijze. Ik kreeg daarbij alle ruimte tot het stellen van vragen. Zeer verheugd en opgelucht over de goede uitslag reed ik huiswaarts, met in mijn achterhoofd het idee dat mijn leuke plannen voor de toekomst wel eens realiteit zouden kunnen worden. Deze ervaring zal ik niet gauw vergeten en zal me over twee jaar zeer zeker weer melden voor een routine check-up.

Mijn hartelijke dank gaat uit naar het medische team in de kliniek, maar zeker ook naar de staf en persoonlijke begeleider van Privatescan. Directeur Frank Hefti en zijn staf verdienen wat mij betreft een pluim voor haar gastvrijheid, kennis en kunde. Daar kan men in de Nederlandse gezondheidszorg nog een heel groot puntje aan zuigen.

Privatescan bedankt en tot over 2 jaar.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. v. Duinen
8/10

"Goed begeleid in Düsseldorf"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: