Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Medewerker groot staalbedrijf onder indruk van Total Body Scan "

Ingestuurd door: Anoniem op woensdag 18 juni 2008 11:43

Ik werk bij een groot staalbedrijf in het westen van het land en in verband met een belangrijke keuze voor mijn pensioen, wilde ik precieze informatie over mijn gezondheid en mijn levensverwachtingen voor de komende jaren. Ik heb geen klachten en ik voel me volkomen gezond, maar ik wilde weten of dat ook echt zo was.

Eerst ben ik gaan praten met mijn huisarts en heb gevraagd wat ik het beste kon doen. Voor eenvoudige onderzoeken kan hij wel een verwijzing geven, maar voor de moeilijkere niet, omdat ik geen klachten had. Ik heb genoemd dat ik zelf wel wat wil betalen voor onderzoek in privé klinieken en geen zin heb in de principiële discussie of Nederland nu een achterhaald systeem voor ziektezorg heeft of niet.

Mijn huisarts vertelde me dat hij op internet nogal wat ge-googled heeft naar dit soort mogelijkheden en dat hij onder de indruk was van de professionaliteit van Privatescan, zij verzorgen een totaal diagnose in tegenstelling tot anderen die het iets anders doen en op een bepaalde klacht dieper ingaan. Hij raadde me aan om met Privatescan in Hengelo contact op te nemen en gaf aan welke onderzoeken voor iemand van mijn leeftijd en geslacht hij minimaal aanraadde. Zo gezegd, zo gedaan.

Wat mij opviel was de aandacht en rust die van de telefoongesprekken uitging en dat ik telkens met dezelfde dame kon praten, Annemarijn, en dat je je verhaal slechts een keer hoeft te vertellen. Alle afspraken die gedurende het hele traject gemaakt zijn, zijn perfect nagekomen door Privatescan. De afspraak voor de preventief medisch onderzoek is reeds in de andere reacties op deze website zeer correct beschreven en kan ik geheel onderschrijven. Mij viel de professionaliteit op, de efficiëntie, de rust, 100% aandacht voor mij op de dag van het onderzoek en het respect voor privacy. Ik heb de dag als zeer prettig ervaren. De professionaliteit van het kantoor in Hengelo past helemaal in dit plaatje en dat ben ik pas achteraf goed gaan begrijpen. De zeer interessante DVD die ik tenslotte meekreeg, alsmede de getypte evaluatie geeft bovendien de mogelijkheid om achteraf samen met je huisarts bepaalde zaken verdere aandacht te geven.

Al met al een zeer grote aanrader en dat is een groot compliment uit de mond van een kritisch iemand, die ik ben.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Duijkers
8/10

"Bodyscan vanwege vage klachten"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: