Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

" Na de Total Body Scan gingen de deuren in Nederland weer voor me open "

Ingestuurd door: Pedro H op maandag 03 november 2008 16:01

Na een periode van 13 jaar van chronische rug- en nekklachten, gepaard gaande met voor de neuroloog onverklaarbare symptomen, besloot ik als een soort laatste strohalm een Total Bodyscan inclusief groot laboratorium onderzoek te laten doen.

In het Nederlandse artsencircuit ben ik al lange geleden op een dood spoor aanbeland maar werden dankzij een hernieuwde diagnose in de kliniek van Privatescan plosteling weer alle deuren in het Nederlandse ziekenhuis weer wagenwijd opengezet.

Het grote verschil met de perifere ziekenhuizen in Nederland en de kliniek van Privatescan is dat er verder gekeken word naar de symptomen welke niet verklaarbaar zijn uit de primaire klacht en dat er diverse opties worden gegeven om deze te traceren.

Hierbij wil ik alle lof geven aan de medewerkers van Privatescan voor de bemiddeling, begeleiding en VOORAL de afhandeling n.a.v. mijn bezoek in de kliniek te Duisburg voor een Total Body Scan. Met name voor de heer Hefti, die mij persoonlijk begeleid heeft in Duitsland heb ik alle bewondering. Met name door bemiddeling van hem is het eindverslag incl. vertaling bespoedigd zodat ik met deze bevindingen meteen aan de slag kon. Grote klasse!

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Fränkel
8/10

"Snel en vakkundige onderzoeken"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: