Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Gastenboek

Vele Nederlanders ondergingen bij ons een Total Body Scan. Daaronder bevinden zich ook bekende Nederlanders, zoals ex-scheidsrechter Roelof Luinge en de ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Patty Zomer. Veelal mailden onze klanten ons spontaan hun ervaring toe, waarvoor onze hartelijke dank! In het menu hiernaast ziet u enkele ervaringsverhalen.

Heeft u ervaring met één of meerdere onderzoeken die u via Privatescan heeft laten uitvoeren, dan vragen wij u vriendelijk om deze met ons en andere bezoekers te delen. Want uw ervaring is niet alleen voor ons maar ook voor andere bezoekers van grote waarde.

Bezig met laden ...
Jan: 10 juli 2017

Ik ging preventief en kreeg helaas toch wat aandachtspunten mee ter bevordering van de gezondheid. Een beetje shock was het ook wel dat de gezondheid niet helemaal je van het was, maar nu weet ik het .. en het onderzoek heeft mjn aangezet tot een aangepast stijl van leven

Arno: 22 april 2017

Omdat ik in Nederland geen doorverwijzing kreeg voor een coloscopie ben ik uitgekomen bij Privatescan. Om half 9 kwamen we aan bij het ziekenhuis in Stadtlohn. We werden gastvrij ontvangen door een Nederlandse dame. Voor de coloscopie nog even met arts de klachten doorgenomen en daarna kon het 'feest' beginnen. Ik had gevraagd om een roesje, maar ik wist niet dat ik helemaal weg zou zijn. Dat was echt heerlijk! Daarna meteen de uitslag; er was niks aan de hand. Nog even een lekker ontbijtje erin en we konden weer naar huis. Al met al 3 uur aanwezig geweest en ik zou het zo overdoen als het moest. Top service.

Adrie Brasser: 27 maart 2017

Na een jaar nog een inhoudelijke vraag gesteld over de uitslag van de MRI. binnen 2 uur was Er contact geweest met de radioloog in Duitsland en had ik een helder en duidelijk antwoord. Wat een service, helemaal top!

Cecilia (België): 16 augustus 2016

Ik ben heel tevreden over het uitgebreid onderzoek op in augustus 2016 in Düsseldorf. De voorbereiding en het maken van de afspraak verliepen vlot. De ontvangst in het ziekenhuis was OK, zeker met de Nederlandssprekende dame ter plaatse. Ook het medisch personeel was over het algemeen vriendelijk en het verloop van de verschillende onderzoeken was efficiënt geregeld. Ook de rapportering van de resultaten ter plaatse was in orde. De schriftelijke rapportering achteraf kwam eveneens vlot.

Hans: 02 augustus 2016

Laatstelijk heb ik een MRI Scan mogen ondergaan en een uitgebreid bloedonderzoek. Niet omdat ik angst had of erfelijk belast was, maar gewoon "preventief". Ik ben nu 57 sta volop in het bedrijfsleven met diverse eigen bedrijven met uitbreidingspotentieel. Het is natuurlijk geen zekerheid, maar het is wel fijn om te weten dat de vitale dingen zich goed gedragen en er geen afwijkingen zijn geconstateerd. Positief en opgewekt heb ik de kliniek verlaten. Enerzijds omdat de begeleiding en uitleg super was en anderzijds toch ook opgelucht, zodat ik alle uitdagingen met een gerust hart kan ondergaan. Ik ben zeer tevreden, OK, het kost dan ook wel wat, maar in mijn geval elke euro wel waard.

Gerard: 28 juli 2016

Van te voren aangegeven last van claustrofobie heb. Ze hebben me toen verteld dat er nog nooit iemand met claustrofobie het niet kon afmaken. Ik heb een roesje gehad. Na de mri nergens meer last van, zo helder als een hoentje. De gast vrouw was erg vriendelijk. Een top ervaring en een aanrader.

Wilma: 23 juni 2016

Op 10 juni heeft onze zoon een MRI scan ondergaan. Vooraf werden wij door een Nederlandse gastdame opgehaald en naar de arts gebracht. De arts had alle tijd voor je en luisterde met aandacht naar de medische klacht. Na de MRI scan heeft de Duitse arts duidelijk (ondanks de taalbarrière) uitgelegd wat er te zien was op de scan. Eenmaal in Nederland hebben wij de Nederlandse artsen met de MRI scan geconfronteerd en wederom verzocht onze zoon te onderzoeken want op de scan was duidelijk te zien dat het niet goed was. Ondanks dat wij veel vertrouwen willen hebben in de Nederlandse zorg vinden we het zorgelijk dat er slecht geluisterd wordt door de Nederlandse artsen. Als het medische probleem niet direct gevonden wordt is het al snel psychisch.

Elsa: 19 juni 2016

Omdat ik al enige tijd wat vage, vervelende klachten had (zoals extreme vermoeidheid en te hoge bloeddruk) en bij de huisarts niet veel verder kwam, uiteindelijk de knoop doorgehakt en me aangemeld voor de Total Body Scan in Düsseldorf. Het onderzoek (cardio en MRI's) werd uitgevoerd door een zeer professionele en vriendelijke medische staff, het ging vlot en efficiënt en heeft veel duidelijkheid gegeven. Al met al niets dan lof!

Anoniem: 23 mei 2016

Door de Total Body Scan ontdekt, dat ik een grote galsteen heb. Is op zich niet erg (zolang hij niet infecteert) en hij kan gewoon blijven zitten. Arts heeft me uitgelegd, dat ik na vet eten wel erge buikpijn kan krijgen door deze galsteen. Eindelijk snap ik die onbegrepen buikpijnen, die heftig kunnen zijn en dan opeens weer heel lang uitbleven! Ik had honderden redenen als oorzaak bedacht, maar nooit een galsteen. Fijn dat er duidelijkheid is! Verder bleek ik na jaren en jaren van roken toch goede longen en hartfunctie te hebben. Dat was een opluchting! Volgens de arts perfecte timing om te stoppen met roken (was net een maand gestopt), omdat ik nog geen schade heb. Ik ben 42 jaar en een moeder van een peuter. Ik wilde er op tijd bij zijn als er medisch iets met me aan de hand zou zijn. Gelukkig blijk ik heel gezond te zijn. Ben erg tevreden over Privatescan.

Shirley: 19 mei 2016

Wij zijn zeer positief over de total bodyscan in Stadtlohn. Alles is heel goed gegaan, we hadden geen wachttijden en alles werd goed uitgelegd. Wij kunnen het iedereen aanraden.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Bromblik
10/10

"Kijken of alles in orde is"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door: