Waarom vinden de onderzoeken in Duitsland plaats?

Het is in Nederland verboden om zonder specialistische verwijsbrief een scan te ondergaan. Buiten het verbod in Nederland zijn er belangrijke redenen om de Total Bodyscan in Duitsland uit te laten voeren. Privatescan heeft de Nederlandse en Duitse (preventief medische) gezondheidszorg op verschillende punten getoetst en met elkaar vergeleken. Duitsland scoort hierin beter op een aantal punten. Namelijk het feit dat onderzoeken binnen 1 dag(deel) plaatsvinden en Duitse medici hogere eisen stellen aan persoonlijk contact. Tevens is een verwijsbrief bij onderzoeken in Duitsland niet nodig.

Andere vraag? Vraag niet gevonden?

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.