“Ook de MRI, je leest veel negatieve verhalen over een kleine ruimte, viel mij 100% mee“

Onderzoek(en) van : Bodyscan, Wervelkolom

Wat een opluchting!

Toen ik een paar jaar geleden al klachten aan mijn rug begon te ontwikkelen, dacht ik nog dat het vanzelf wel over zou gaan. Helaas was dit niet het geval en ben ik een keer richting huisarts gegaan. Deze gaf aan dat het vaak voorkomt, dus dat fysiotherapie wel zou moeten helpen. Hierna heb ik direct een afspraak gemaakt en kon snel terecht.

Na een paar behandelingen werd de rugpijn iets minder. Toen gestopt met de therapie, denkende dat dit voldoende was. Helaas kwam de pijn na een paar maanden weer terug en leek het niet zinvol om weer fysiotherapie te gaan doen. Ik ben toen bij de huisarts geweest om verwijzing te krijgen voor een specialist, maar helaas vond de huisarts dit niet noodzakelijk.

Na een tijdje kon ik de rugpijn bijna niet meer aan en moest ik tijdelijk stoppen met werken. Ook ontwikkelde ik daarna hoofdpijnen en steken op de borst, wat beide door de arts als stress werd bestempeld. Het gevoel niet serieus genomen te worden, maakte dat ik op zoek ging naar iemand die me wel verder kon helpen.

Ik vond via internet Privatescan. Zij adviseerden mij een Bodyscan, maar wel met een speciaal onderzoek naar mijn rug. Het onderzoek vond plaats in Düsseldorf en kon al binnen een paar dagen gepland worden. Op de dag zelf heb ik weinig wachttijd gehad en iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Vooral de artsen gaven je echt het gevoel een mens te zijn en geen nummer. Wat een opluchting is het om wel een keer serieus genomen te worden! Het cardiologische onderzoek was erg zinvol en gelukkig bleek mijn hart in orde. Ook de MRI, je leest veel negatieve verhalen over een kleine ruimte, viel mij 100% mee. In mijn hoofd en buik werd niks raars gevonden, maar in mijn onderrug was een flinke hernia ontdekt. Hiermee kan ik dus nu wel verder en hopelijk ben ik snel van mijn klachten af. Het was al met al een prettige ervaring, zeker als je de tolk erbij hebt, waardoor de Duitse taal geen probleem meer vormt. Een echte aanrader!

Waarom een Bodyscan?

i

Direct de uitslag

Alle onderzoek worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. De uitslagen ontvang je direct na afloop van het onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Marktautoriteit

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot de autoriteit voor preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.