074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Total Bodyscan, “De APK voor lichaam”

Onderzoek(en) van Ben Kamp: Cardiologie, Laboratorium, MRI Scan, Total bodyscan

Ik ben zéér tevreden over Privatescan. Op zondag 18 november info gevraagd over de Total Bodyscan bij Privatescan. Op maandag 19 november ben ik gebeld en heb uitvoerige uitleg gekregen. Direct een afspraak gemaakt. Aangekomen in de kliniek zéér prettig ontvangen door de Nederlands sprekende gastvrouw/vertaalster en begeleidster deze dag.

Bij aankomst volgde meteen bloed en urine afname voor het laboratoriumonderzoek. Daarna werd ons, hoe kan het ook anders, een “broodje gezond” en een heerlijke kop koffie aangeboden. Na een voorgesprek met de arts volgt de MRI-Scan. De MRI-scan duurt relatief lang, maar na een paar minuten ben je er aan gewend. Je mag alleen niet in slaap vallen, omdat er enkele ademopdrachten uitgevoerd moeten worden. De uitslag van de MRI-Scan wordt direct na afloop door de arts besproken en die laat je de beelden zien. Hierbij is dan de tolk aanwezig en vertaald dan de resultaten. Hierna volgde het cardiologieonderzoek, met de echo (uitgevoerd door de cardioloog) wordt het hart bekeken en beoordeeld. Hierna volgt de zgn. fietstest. Onder belasting wordt bekeken hoe het hart hierop reageert. Dan rest alleen nog de longfunctietest. De resultaten worden gelijk besproken met de cardioloog.

Deze dag heb ik niet als belastend ervaren en ben blij dat ik de Total Bodyscan via Privatescan heb laten doen. (ik vergelijk het maar met een APK bij auto’s) Ik ken nu mijn huidige gezondheid, heb waardevolle adviezen voor verbetering gekregen (ook over medicijngebruik). De schriftelijke rapportage van de onderzoeken via Privatescan per e-mail ontvangen. De Total Bodyscan zal ik over een paar jaar zeker herhalen. Het geeft rust en zekerheid.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.