Dhr. Sneekes

“Goede begeleiding in de kliniek. Je staat er niet alleen voor, ze wijzen je de weg naar de afdelingen.“

Onderzoek(en) van Dhr. Sneekes: Bodyscan, MRI Wervelkolom, MRI prostaat

Fijne begeleiding en snel uitsluitsel door Bodyscan

Ik had veel last van rugpijn en prostaatklachten. Een doorverwijzing via arts duurde te lang, ik wilde sneller uitsluitsel. Ik vond Privatescan op internet en wilde graag weten wat zij konden betekenen. Een Bodyscan werd mij geadviseerd, waardoor ze dan mijn prostaat goed konden onderzoeken. Ook was een MRI van de rug mogelijk, voor mijn klachten erg verstandig om uit te voeren. Dankzij dit goede advies en begeleiding, kon er snel een afspraak gepland worden.

Ik heb de Bodyscan erg goed ervaren. Er waren geen grote problemen bij de MRI, alleen mijn adem vasthouden na uitblazen valt niet mee. De artsen gaven na de MRI goed en rustig de uitslag. Bij dit gesprek was de begeleiding ook aanwezig en ze kon een goede vertaling geven, waardoor de Duitse taal geen probleem was. Ik heb geen ervaring met onderzoeken in Nederland, dus kan geen vergelijking maken, maar deze artsen nemen goed de tijd voor je. Goede begeleiding van iedereen in de kliniek, allemaal erg behulpzaam. Je staat er niet alleen voor, ze wijzen je onder andere de weg naar de afdelingen. Ik ben blij dat ik nu weet wat ik met mijn klachten kan doen en gelukkig was er niks ernstigs aan de hand.

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.