074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Snel duidelijkheid over darmprobleem door First Totalbodyscan

Onderzoek(en) van Anoniem: Maag, Darm, Total bodyscan

Mijn ervaring met Privatescan was erg prettig. Ik had al een paar jaar darmproblemen en vaak buikpijn, maar meestal ging dat na een paar dagen weer over. Het leek vooral aan mijn eetpatroon te liggen en dat vond de huisarts ook. Omdat de klachten erger werden en vaker voorkwamen, leek het mij verstandig om eens verder te kijken. De huisarts was het met me eens dat we actie moesten ondernemen. Hij heeft hij me doorverwezen naar een MDL-arts. Helaas kon ik in het ziekenhuis pas 3 maanden later terecht. De buikpijn werd steeds erger en ik viel opeens ook af, terwijl ik wel gewoon voldoende at, dacht ik. Toen ik Privatescan ging bellen voor advies, gaven ze me aan dat ze snel een onderzoek voor me konden plannen.

Ik kon dan alleen een onderzoek voor mijn darmen uitvoeren, maar dan weet je nog niks over de rest. Ook daarin was ik wel geïnteresseerd, vooral omdat niet helemaal duidelijk was dat de klachten alleen met de darmen te maken had. Naar aanleiding van het advies, heb ik toen duidelijke informatie per email ontvangen. Hierin stond beschreven wat ik kon verwachten van deze uitgebreide First Bodyscan. Ik moest dan wel een laxeerproces ondergaan, wat me erg lastig leek, aangezien je een langere tijd nuchter moet zijn. Gelukkig kreeg ik wel de geruststelling dat het allemaal mee zal vallen en, om alles goed te kunnen onderzoeken, dit wel noodzakelijk was. Dat trok me wel over de streep, want ik wilde toch graag weten waar mijn problemen vandaan kwamen.

Binnen een week was ik al in Stadtlohn en konden de onderzoeken snel beginnen. Artsen waren erg duidelijk en vooraf werd me precies uitgelegd door de tolk wat ik van de MRI kon verwachten. Dit was toch wel erg fijn. Hierna kreeg ik de Coloscopie en Gastroscopie, die gelukkig met een rustgevend middel werden uitgevoerd. Ik heb echt helemaal niks gemerkt en voor mijn gevoel was alles snel klaar. De arts heeft wat poliepen verwijderd, waar toch wel de meeste klachten vandaan kwamen, bleek later. Ook het maagonderzoek gaf aan dat ik een bacterie had, waardoor ik ook problemen had met de spijsvertering. Dit kon snel opgelost worden met een antibioticakuur. Ik kreeg dus snel duidelijkheid en ben blij dat ik dit allemaal uit heb laten voeren.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.