Cor

“Behandeling gedurende de dag on-Nederlands. Snel, alles gericht op service en klantvriendelijk“

Onderzoek(en) van Cor: Bodyscan

Perfecte klantbehandeling

Vrijdag 11 januari in Stadtlohn geweest voor een Total Bodyscan. Ik ben zeer vriendelijk ontvangen door een Nederlandse dame met koffie en broodjes. De behandeling gedurende de dag was erg on-Nederlands. Ik heb dit als klantvriendelijkheid ervaren, waarbij het volledig gericht was op de service. De eerste diagnose werd meteen gesteld door een radioloog en het eindgesprek vond plaats met de chef arts en een cardioloog. In Nederland ben je al blij om soms een arts te zien, laat staan de chef arts. Ik kan iedereen aanraden gebruik te maken van Privatescan. Een Bodyscan is zowel goed als preventieve maatregel voor een check-up alsook voor het goede gevoel wat je overhoudt aan een dergelijke behandeling.

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.