Hans

“Ben blij dat ik dit heb laten doen, nu weet ik tenminste wat er aan de hand is met mijn knie.“

Onderzoek(en) van Hans: MRI scan knie

Nu kan de fysio eindelijk mijn knie goed behandelen

Na een voetbalwedstrijd, waarbij ik verkeerd op mijn been terecht kwam, had ik last van mijn linkerknie. Door mijn huisarts werd ik naar het ziekenhuis verwezen voor een röntgenfoto. Helaas kwam hier niks uit. Maar de klachten bleven aanhouden en de huisarts vond het niet nodig om verder te kijken. Ik ben zelf op onderzoek uitgegaan en via internet bij Privatescan terecht gekomen. De afspraak voor een MRI van de knie was snel gemaakt en ik kon ook al binnen 2 dagen terecht. Ben erg blij dat ik dit heb laten doen, want nu weet ik tenminste wat er aan de hand is. Met deze MRI kan nu ook de fysio mijn knie goed behandelen. Het is erg fijn dat er, vanwege de Duitse taal, een tolk aanwezig is, die je de hele tijd goed begeleidt. Ook de artsen gaven een duidelijke uitleg en ik had tijd genoeg om vragen te stellen. Alles is goed verlopen.

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.