Maria Mulders

“We werden netjes ontvangen door een meisje wat Nederlands spreekt en zij bleef ook steeds alles goed uitleggen.“

Onderzoek(en) van Maria Mulders: Bodyscan, Laboratorium onderzoek

Gelukkig zijn we bij Privatescan geweest

Na lang te hebben getwijfeld hebben mijn man ik een bodyscan laten doen. We zijn geweest in Stadtlohn. We werden netjes ontvangen door een meisje wat Nederlands spreekt. Zij bleef ook steeds alles goed uitleggen. De onderzoeken verliepen vlot en er werd ook steeds weer alles goed uitgelegd. Koffie en thee, zoveel als je wilt en tevens werd voor een broodje gezorgd. Je krijgt gelijk de uitslag en je krijgt hem schriftelijk thuis. Ik vond het eerst een akelig idee om een bodyscan te laten maken maar ben blij dat ik gegaan ben. Het is niet goedkoop maar het is, in mijn geval, zeker de moeite waard geweest. Heb geen klachten of pijn, dacht ook dat er niks aan de hand was, maar zit a.s. maandag al bij een specialist. Gelukkig. Ik denk dat wij zeker nog eens teruggaan naar Privatescan.

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.