Mevr. Geesink

“De MRI leek mij een beetje eng en hiervoor kreeg ik een rustgevend middel. Wat een uitkomst!“

Onderzoek(en) van Mevr. Geesink: MRI scan hoofd

Privatescan heeft mij duidelijkheid gegeven over mijn klachten

Mijn zoon wilde dat ik een onderzoek onderging, vanwege mijn klachten. Ik was nooit echt bereid om een arts op te zoeken voor deze klachten, ze gaan vanzelf wel over dacht ik. Maar nu had ik al wel langere tijd last van hoofdpijn, duizeligheid en evenwichtsproblemen. Mijn zoon maakte zich toch wel zorgen en om uit te sluiten of het niks ernstigs was, heb ik een MRI scan van het hoofd laten maken. Ik vond het erg spannend, de MRI tunnel leek mij een beetje eng. Privatescan bood mij hiervoor een roesje aan. Ik vond dat rustgevende middel erg prettig en kreeg weinig meer van de MRI mee. Ik ben blij dat mij dit aangeboden is, wat een uitkomst! De uitslag werd ook direct na de scan verteld. Gelukkig viel het allemaal mee, geen tumor gevonden, maar wel het advies om naar een neuroloog te gaan. Hiermee ben ik al zeker geholpen en heeft mijn zoon minder zorgen. Goede begeleiding, makkelijk dat ze overal mee naartoe gaat en kan vertalen.

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.