Albert

“Ik keek tegen een MRI scan op, vanwege de tunnel, maar dit viel 100% mee“

Onderzoek(en) van Albert: MRI scan buik organen

Ik had een blijvende pijn in mijn buik

Al langer had ik onverklaarbare pijn in de buik. Hiervoor ben ik via de huisarts naar specialist gegaan. Die heeft me geen geen duidelijkheid over de oorzaak van mijn buikpijn kunnen geven. Daarna heb ik een second opinion aangevraagd bij een andere specialist. Ook die kon mij geen verklaring geven voor de pijn in mijn buik. De specialisten in Nederland zagen geen noodzaak voor een MRI scan van mijn buik. Via internet ben ik Privatescan tegen gekomen. Op hun advies heb ik een afspraak gemaakt voor een MRI scan van mijn organen om zo hopelijk toch tot een diagnose van het probleem te komen. Ik kon nog dezelfde week voor de MRI scan terecht. Wel keek ik op tegen de MRI-scan organen vanwege de tunnel. Dit viel me 100% mee en heb er echt niks op aan te merken gehad. De artsen in Duitsland waren deskundig en duidelijk in hun uitleg. Op de MRI was duidelijk te zien dat ik galstenen had. De nadruk lag veel meer op het kunnen stellen van een diagnose. Dit in tegenstelling tot Nederlandse gezondheidszorg waar de nadruk meer lag op symptoom en pijnbestrijding. Ook de begeleidster was prima en gaf duidelijke uitleg. Kliniek was uitstekend geoutilleerd. Inmiddels ben ik onder behandeling geweest en helemaal van mijn buikpijn af. Ik kan iedereen aanraden om het heft in eigen hand te nemen als je niet verder komt in de reguliere zorg. 

Total Body Scan

Je voelt je fit. Maar hoe gezond ben je nu werkelijk? Waar komen die klachten vandaan? De Total Bodyscan geeft inzicht in jouw gezondheid.

MRI scans

MRI scan onderzoek kan de oorzaak van veel klachten nauwkeurig in beeld brengen. Met of zonder verwijzing van een arts kun jij bij ons terecht.

Waarom een Total Body Scan?

i

Direct de uitslag

Onderzoeken worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. Uitslagen ontvang je direct na afloop van je Bodyscan of MRI scan onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Bepalend in preventie

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van de Total Bodyscan.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.