Anoniem

“Je laat altijd je auto per jaar controleren, dus waarom zou je zelf niet een check-up ondergaan?“

Onderzoek(en) van Anoniem: Bodyscan, Laboratorium onderzoek

Check-up van mijn gezondheid

Op mijn leeftijd, ik ben nu 54, begin je wel wat kleine klachten te ervaren. Deze zijn vaak niet zorgwekkend en horen gewoon bij het ouder worden. In mijn omgeving hebben nu helaas al een paar mensen een vervelende diagnose gekregen. En ze zijn dan ook nog eens van mijn leeftijd. Omdat er bij een vriendin meteen al gezegd was dat een behandeling niet meer mogelijk was, ga je er dan toch goed over nadenken of je dit soort dingen niet beter voor kan zijn. Helaas is er niet direct een mogelijkheid om via de huisarts meer onderzoeken te krijgen dan een bloedonderzoek of hartfilmpje. Ik heb ook eigenlijk geen noemenswaardige klachten, dus dit zou niet nodig moeten zijn, maar ik wil toch wel graag meer weten over hoe het er nu voor staat. Om deze reden ben ik op het internet gaan kijken en heb ik Privatescan gevonden.

Zij gaven mij aan dat een preventieve Bodyscan, met een aanvullende laboratoriumonderzoek, al uitkomst kan bieden en veel dingen voor mij al kan uitsluiten. Dit gaf mij toch meer zekerheid en leek mij verstandig om meteen te plannen. Ik had verwacht dat deze check-up wel een paar weken kon duren, maar ik kon binnen een paar dagen al in een privékliniek terecht. Wat een service! Ik kon me melden en werd netjes opgevangen door de begeleidster. Zij gaf me nette uitleg over hoe de dag zou gaan en ik werd meteen naar de bloed- en urineafname gebracht. Hierna kon ik even lekker koffie drinken en werd ik al snel opgehaald voor mijn MRI. Ook daar heb ik weer uitleg gekregen hoe het ging en na een half uur was dit al achter de rug. Meteen daarna door naar de cardiologie-afdeling. Hier werd alles netjes afgehandeld en kreeg ik de mogelijkheid om even te gaan lunchen. Bij de uitslagen was het zeker fijn dat de tolk aanwezig was, want anders zijn medische termen toch wel lastig te interpreteren. Fijn dat er bij mij geen problemen geconstateerd waren en dat ik op dit moment nog helemaal gezond ben.

Een Bodyscan is zeker een uitkomst om snel te weten te komen hoe het op dit moment gesteld is met je gezondheid. Je laat altijd je auto per jaar controleren, dus waarom zou je zelf niet een check-up ondergaan? Ik vond dit erg belangrijk en heb de hele dag als erg positief ervaren. Een dikke 10!

Waarom een Bodyscan?

i

Direct de uitslag

Alle onderzoek worden binnen 1 dag(deel) uitgevoerd. De uitslagen ontvang je direct na afloop van het onderzoek.

Snel zonder verwijzing

Wachttijden kennen we niet. Binnen 1-2 werkdagen kan je onderzoek plaatsvinden. Met en zonder verwijzing van de arts.

Marktautoriteit

In 12 jaar is Privatescan uitgegroeid tot de autoriteit voor preventief medisch onderzoek in binnen- en buitenland.

Klantwaardering 9,3

Privatescan wordt door klanten met een 9,3 beoordeeld. Een groot aantal laat zich elke 2-3 jaren preventief screenen.

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.