074 - 255 26 80 24/7 bereikbaar

Checkup van mijn gezondheid

Onderzoek(en) van Anoniem: Total bodyscan

Op mijn leeftijd, ik ben nu 54, begin je wel wat kleine klachten te ervaren. Deze zijn vaak niet zorgwekkend en horen gewoon bij het ouder worden. In mijn omgeving hebben nu helaas al een paar mensen een vervelende diagnose gekregen. En ze zijn dan ook nog eens van mijn leeftijd. Er was bij een vriendin van mij meteen al gezegd was dat een behandeling niet meer mogelijk was. Je gaat dan toch goed nadenken of je dit soort dingen niet beter voor kan zijn. Helaas is er niet direct een mogelijkheid om via de huisarts meer onderzoeken te krijgen dan een bloedonderzoek of hartfilmpje. Ik heb ook eigenlijk geen noemenswaardige klachten, dus dit zou niet nodig moeten zijn, maar ik wil toch wel graag meer weten over hoe het er nu voor staat. Om deze reden ben ik op het internet gaan kijken en heb ik Privatescan gevonden.

Zij gaven mij aan dat een preventieve Bodyscan, met een aanvullend laboratoriumonderzoek, al uitkomst kan bieden en veel dingen voor mij al kan uitsluiten. Dit gaf mij toch meer zekerheid en het leek mij verstandig om meteen te plannen. Ik had verwacht dat het uitvoeren van deze checkup wel een paar weken kon duren. De medewerker van Privatescan zei dat ik al binnen een paar dagen in een privé kliniek terecht kon. Wat een service!

Ik kon me melden en werd netjes opgevangen door de begeleidster. Zij gaf me nette uitleg over hoe de dag zou gaan. Daarna werd ik meteen naar de bloed- en urineafname gebracht. Toen kon ik even lekker koffie drinken en werd ik al snel opgehaald voor mijn MRI. Ook daar heb ik weer uitleg gekregen hoe het ging en na een half uur was dit al achter de rug. Meteen daarna door naar de afdeling voor de cardiologische onderzoeken. Nadat dit klaar was, kreeg ik de mogelijkheid om te gaan lunchen. Bij de uitslagen was het fijn dat de tolk aanwezig was, want anders zijn medische termen toch wel lastig te interpreteren. Fijn dat er bij mij geen problemen geconstateerd waren. Ik ben op dit moment nog helemaal gezond.

Een Bodyscan is zeker een uitkomst om snel te weten te komen hoe het op dit moment gesteld is met je gezondheid. Je laat je auto ieder jaar controleren, dus waarom zou je zelf niet een checkup ondergaan? Ik vond dit erg belangrijk en heb de hele dag als erg positief ervaren. Een dikke 10!

Blijf per e-mail op de hoogte van alle aanbiedingen en actualiteiten.