Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Duizeligheid

Iedereen heeft wel eens last van duizeligheid. Toch is het moeilijk het begrip duizeligheid te omschrijven. In het algemeen wordt onder duizeligheid verstaan het gevoel dat beleefd wordt als de relatie tot de ruimtelijke omgeving verstoord is. De meeste mensen klagen bij duizeligheid over draaierigheid, een licht gevoel in het hoofd, het gevoel alsof de wereld om hen heen draait of dat zijzelf rondtollen.

Duizeligheid opsporen met een scan van Privatescan

Als u dit gevoel heeft, kunt u gedesoriënteerd zijn en moeite hebben met het bewaren van uw evenwicht. Dit onaangename gevoel kan gepaard gaan met allerlei andere klachten zoals angst, transpireren, geeuwen, zuchten, misselijkheid en braken. Elke stoornis op een van de plaatsen in het hele systeem kan duizeligheid en/of evenwichtsklachten veroorzaken.

Verreweg het belangrijkste deel van het onderzoek is uw eigen verhaal! Verder zal nog gevraagd worden naar het bestaan van andere ziektes, terwijl ook het medicijngebruik nauwkeurig bekend moet zijn! Aan de hand van uw verhaal en de resultaten van het aanvullende onderzoek lukt het meestal stapje voor stapje de oorzaak van de duizeligheid op te sporen. Elk mens heeft in zijn leven zo nu en dan last van duizeligheid. Duizeligheid komt in vele variaties voor en kent vele oorzaken. Als diagnostiek van duizeligheid is het raadzaam een gerichte MRI scan te laten maken. In onze schedel bevinden zich naast de hersenen. Hiermee is ons hoofd een van de belangrijkste en gevoeligste organen van de mens. Een MRI scan van het hoofd is de belangrijkste beeldgevende diagnostiek om aan te tonen of er veranderingen zijn van de hersenen. In principe is een scan van het hoofd voor iedereen geschikt die waarde hecht aan preventie. De MRI techniek werkt niet met schadelijke röntgenstralen en heeft geen bijwerkingen. Een MRI scan van het hoofd kan ook tegen duizeligheid ingezet worden

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
9/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect hoefde nergens te wachten de Duitse artsen niets op aan te merken er was een tolk aanwezig indien je het niet begreep je tekst en uitleg te geven. voor 100 tevreden en ik zou het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.