Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Prostaat onderzoek

Prostaatkanker is de meest voorkomende kanker bij mannen in Nederland. Het is vaak een langzaam groeiende vorm van kanker. De kans dat een man prostaatkanker krijgt, is 1 op 10. De prostaat is een relatief klein, ongeveer kastanje-groot orgaan dat zich, direct onder de blaas aan het begin van de plasbuis bevindt. Prostaatkanker veroorzaakt over het algemeen vooral in de vroege stadia geen symptomen. Het begint voor de meeste mannen met ongerustheid. Bijvoorbeeld omdat er bij een familielid, vriend of collega van dezelfde leeftijd prostaatkanker is vastgesteld. Met ons uitgebreide prostaat onderzoek geven wij u direct zekerheid of uw prostaat gezond is of dat er veranderingen zijn - zoals prostaatkanker.

Prostaat onderzoek - snel en doelgericht zekerheid!

Het prostaat onderzoek bestaat uit een MRI scan van de prostaat in combinatie met een bloedonderzoek waarin de PSA- waarde bepaald word. De hoogte van deze PSA- waarde is bij mannen vaak de eerste aanwijzing voor prostaatproblemen. Zelden geeft de prostaat aanwijsbare klachten. Veel van onze patiënten hebben een verhoogd of fluctuerende PSA-waarde, en voelen zich over het algemeen gezond en hebben geen klachten.Een MRI scan van de prostaat, heeft een zeer hoge trefzekerheid in de diagnose van een prostaatvergroting, prostaatontsteking of prostaatkanker. Als er een verdachte haard in de prostaat wordt gevonden, kan deze met behulp van de prostaat MRI nauwkeurig worden onderscheiden van gezond weefsel. Als wij prostaatweefsel ontdekken dat tumorverdacht is, raden wij een MRI-gestuurde prostaatbiopsie aan. We geven u direct zekerheid of uw prostaat gezond is of dat er veranderingen zijn - zoals prostaatkanker.

Meer informatie over het uitgebreide prostaat onderzoek

Door middel van de nieuwste generatie van MRI scan apparatuur, speciale meettechnieken en speciale spoelen kan de kleinste prostaatweefsel verandering worden gesignaleerd. Op het gebied van prostaat diagnostiek hebben de klinieken van Privatescan een jarenlange know-how. Het prostaat onderzoek maakt standaard deel uit van de Total Bodyscans van Privatescan. U kunt zonder verwijzing binnen één dag bij ons terecht!

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. v. Duinen
8/10

"Goed begeleid in Düsseldorf"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.