Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Preventief medisch onderzoek

Vaak gaan mensen naar een arts als er al langere tijd klachten zijn. Zo worden ziekten in een laat stadium ontdekt, hierdoor is de kans op genezing kleiner of de duur van de behandeling langer. Door een preventief medisch onderzoek te laten doen, kun je al in een vroeg tijdig stadium de oorzaak van klachten ontdekken. Dankzij een technologische revolutie van MRI en CT scanapparatuur, is het nu mogelijk om dergelijke aandoeningen via een Total Body Scan vroegtijdig te herkennen en levens te redden.

preventief medisch onderzoek in Duitsland

In Nederland is preventief medisch onderzoek ( Total Body Scan ) middels MRI scan en CT scan helaas niet mogelijk. En als u dan al klachten hebt en een gerichte MRI scan of CT scan moet ondergaan krijgt u te maken met lange wachtlijsten. Hierdoor wordt een behandeling vaak laat gestart. Privatescan biedt u de mogelijkheid om wel een Total Body Scan, of om binnen een week een gericht MRI of CT scan te ondergaan in Duitsland. Met de Total Bodyscan kunnen ziekten en aandoeningen vroegtijdig worden opgespoord. De kans op genezing is hiermee vele malen groter.

De Total Bodyscan van Privatescan biedt één van de meest uitgebreide en geavanceerde preventief medische onderzoeken, welke verkrijgbaar is. Dankzij exclusieve overeenkomsten met hoog aangeschreven Total Bodyscan preventie klinieken kunnen nu ook Nederlanders zich middels deze moderne preventief medische checkup methode snel laten onderzoeken.

Wordt preventief medisch onderzoek door zorgverzekering vergoed?

Er zijn enkele zorgverzekeraars die in hun (top)polissen hebben aangegeven dat preventief medisch onderzoek wordt vergoed. Het is dan ook raadzaam om vooraf contact met uw verzekeraar op te nemen en na te vragen of onze onderzoeken gedeeltelijk of helemaal worden vergoed.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een gericht onderzoek of een preventief medisch onderzoeksprogramma? Bel dan 074 - 255 26 80

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Bromblik
10/10

"Kijken of alles in orde is"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.