Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Hartonderzoeken

Het hart is de belangrijkste spier van het lichaam. De boezems, hartkleppen en kamers zijn de belangrijkste onderdelen van het hart. De boezems ontvangen het bloed en wanneer deze gevuld zijn pompen ze het bloed door naar de hartkamers. Hierna pompen de kamers het bloed weer door (rechterkamer naar de longen, linkerkamer naar de rest van het lichaam).

U kunt zich dus voorstellen dat, wanneer er klachten ontstaan, het belangrijk is dat dit zo snel mogelijk onderzocht wordt. De kans dat er iets aan gedaan kan worden is groter als de aandoening in een zo vroeg mogelijk stadium ontdekt worden. In de Total Bodyscan van Privatescan wordt een hartonderzoek uitgevoerd bestaande uit een ECG bij rust, een ECG onder belasting en een echografie van het hart. Meer inrofatie over de mogelijkheden? Bel 074 - 255 26 80

Aandoeningen van het hart onderzoeken?

De cardiologen van Privatescan kunnen een onderzoek uitvoeren naar het hart door middel van een cardiologisch programma. In dit programma wordt er met een echo gekeken naar de hartkamers, de hartspier, het functioneren van de kleppen en de pompfunctie. Ook zal er een ECG in rust en een ECG onder belasting door middel van een fietstest worden uitgevoerd. Tevens kan er een bloedonderzoek worden uitgevoerd waarbij cardiologische waarden als cholesterol en glucose onderzocht worden.

Welke klachten kunnen onderzocht worden?

  • Druk op de borst
  • Hartritmestoornissen
  • Zweetuitbraken
  • Uitvalsverschijnselen
  • Hartklachten onder belasting
  • Hartklachten in rust
  • Hoge bloeddruk
  • Hoog cholesterol
 

Hartaandoening en de Total Bodyscan

Heeft u een of meerdere van bovengenoemde klachten, maakt u zich zorgen over een hoge hartslag of de eventuele aanwezigheid van hartaandoeningen? Het hartonderzoek naar hartklachten middels een cardiologisch programma is standaard inbegrepen in de Regular, Royal en First Total Bodyscan van Privatescan.

Voor een cardiologisch onderzoek, een Total Bodyscan of andere onderzoeken kunt u terecht in een van onze locaties in Duitsland. Wanneer u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met onze medewerkers, welke u graag te woord staan op 074 – 255 26 80.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
9/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect hoefde nergens te wachten de Duitse artsen niets op aan te merken er was een tolk aanwezig indien je het niet begreep je tekst en uitleg te geven. voor 100 tevreden en ik zou het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.