Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Controle op ziektes

Regelmatige controle op ziektes van uw lichaam biedt betere behandelingsmogelijkheden van ziektes. Bij PrivateScan kunt u op eigen initiatief verschillende onderzoeken laten doen en veel voorkomende ziektes onder controle houden. Wij zijn een expert op het gebied van controle op ziektes. Privatescan is uitgerust met de modernste MRI en CT apparatuur. De vroegtijdige controle op ziektes maakt het mogelijk op tijd te beginnen met de behandeling.

Regelmatige controle op ziektes kan nu via Privatescan

Met een controle op ziektes kunnen ziekten en aandoeningen vroegtijdig worden opgespoord. De kans op genezing is hiermee vele malen groter. Een controle op ziektes van Privatescan is voor particulieren en zakenmensen de manier om ziektes op te sporen in een vroeg stadium. Nog voordat ze tot levensbedreigende klachten hebben kunnen leiden. De First total body scan is momenteel het meest uitgebreide preventief medische onderzoek van Privatescan. De nieuwste en modernste 3.0 tesla MRI scan en dual source CT scan technieken worden gebruikt om u van top tot teen te onderzoeken en door te lichten.

Wat mag u van een controle op ziektes middels de total body scan verwachten?

 • Alle onderzoeksresultaten zijn dezelfde dag bekend.
 • De resultaten worden middels een beeldpresentatie toegelicht door de specialisten.
 • Tijdens het verblijf wordt u bijgestaan door een Nederlandstalige begeleider(ster).
 • Een privé lounge- of aangename wachtkamer voorzien van wifi.
 • Alle beelden op DVD-rom en een schriftelijke rapportage.
 • Een gemoedelijke en persoonlijke behandeling door artsen en begeleidingsteam.
 • Onderzoek met behulp van de laatste technologieën.
 • Specialistische nazorg en begeleiding (gratis) in het eventuele nazorg traject.

De MRI scan

De "onschadelijke werking" van MRI is niet gebaseerd op röntgenstralen, maar op magnetische velden en radiogolven. Alle organen en weefsels in het lichaam kunnen met een controle op ziektes tot in detail zichtbaar worden gemaakt. Tijdens een controle op ziektes zal uw lichaam op o.a. hart- en vaatproblemen, tumoren, vergrootte lymfeklieren, cysten en ontstekingen worden onderzocht. Uw verblijf in de kliniek neemt ca. 5 uren in beslag. Een investering in uw eigen gezondheid waar u jarenlang dankbaar en gerust op terug zal kijken!

* De CT scan

De CT scan van het hart of een CT scan van de longen is uitsluitend bedoeld voor personen vanaf 45 jarige leeftijd met specifieke klachten en/of risicofactoren zoals erfelijkheid, diabetisch, te hoge bloeddruk of een te hoge cholesterolwaarde. In combinatie met het cardiopakket extra en internistische onderzoeken (standaard in een controle op ziektes) geeft de CT cardioscan een exact overzicht van de hartconditie en functie. De CT cardioscan wordt uitgevoerd door een cardioloog volgens het zgn. Low Dose Protocol. (lage röntgendosis)

** Onderzoek van het het maag-darmkanaal kan optioneel aan een Check-Up worden toegevoegd.

Afhankelijk van o.a. uw leeftijd is het aan te bevelen uw darmkanaal middels een coloscopie of uw slokdarm en maag middels een gastroscopie op eventuele ontstekingen, poliepen en tumoren te laten onderzoeken.

 

Risicogroep

Een controle op ziektes is bedoeld voor mensen die zich zorgen maken over hun gezondheid en ook voor mensen die zich bevinden in zogenoemde risicogroepen. U bevindt zich in een risicogroep als u één of meer van de onderstaande vragen met ja kunt beantwoorden:

 • Rookt u, heeft u gerookt of verblijft u veel in ruimtes waar gerookt wordt?
 • Hebt u last van overgewicht?
 • Leidt u een stressvol en/of bewegingsarm bestaan?
 • Bent u diabetespatiënt?
 • Heeft u een verhoogd cholesterolgehalte en/of een verhoogde bloeddruk?
 • Komen er in uw directe familie hart en vaatziekten, en/of kanker voor? (erfelijkheid)

Zorgverzekering

Er zijn enkele zorgverzekeraars die in hun (top)polissen hebben aangegeven dat preventief medisch onderzoek wordt vergoed. Het is dan ook raadzaam om vooraf contact met uw verzekeraar op te nemen en na te vragen of onze onderzoeken gedeeltelijk of helemaal worden vergoed.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Bromblik
10/10

"Kijken of alles in orde is"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.