Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Borstonderzoek

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in de westerse wereld. Met name vanaf de leeftijd van 35 jaar stijgt het aantal vrouwen met borstkanker snel. Voor het ontstaan van borstkanker is geen eenduidige oorzaak aan te wijzen. Meerdere factoren spelen een rol en hoewel deze niet allemaal bekend zijn, weten we dat de hormonale huishouding, erfelijke (genetische) aanleg, mogelijk het afweersysteem en milieuvervuiling een rol spelen bij het ontstaan van borstkanker. Belangrijk bij de kans op genezing is dat borstkanker door middel van een borstonderzoek zo vroeg mogelijk wordt ontdekt en wordt behandeld.

Preventief borstonderzoek van Privatescan snel uit te voeren

Alle vrouwen kunnen borstkanker krijgen, ook degenen die niet tot een groep met verhoogd risico behoren. Het is ook niet nodig om ongerust te worden als u tot een groep met verhoogd risico behoort. Wel is het voor iedereen belangrijk om bewust te letten op veranderingen aan of in uw borsten. Laat daarom regelmatig een borstonderzoek verrichten. Wanneer borstkanker op tijd wordt ontdek door gedegen borstonderzoek, is het dankzij nieuwe behandelingen veelal goed te behandelen en kunnen de meeste vrouwen ervan genezen. Zorg daarom dat u zo snel mogelijk een borstonderzoek laat doen door Privatescan als u zelf iets ontdekt.

Een MRI van de borsten inclusief een ultrasoon borstonderzoek kunt u nu via Privatescan zonder verwijsbrief en binnen één week ondergaan. De MRI van de borsten is een degelijke borstonderzoek methode, nauwkeurig en zonder schadelijke bijwerkingen. Een borst is een orgaan met veel weke delen en daarom is een preventief MRI borstonderzoek bijzonder geschikt. Het maken van een MRI mammografie van Privatescan is de nieuwste methode in de preventie en diagnostiek van borstkanker. Deze borstonderzoek methode van Privatescan is zeer trefzeker in het ontdekken van tumoren met name in het beginstadium. Vroege ontdekking door middel van borstonderzoek of het maken van een MRI- scan van Privatescan blijft echter het belangrijkste middel om borstkanker op te sporen.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. Bromblik
10/10

"Kijken of alles in orde is"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.