Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Tumoren

Tumoren kan men beter behandelen indien deze in een vroegtijdig stadium worden ontdekt. Privatescan biedt u de mogelijkheid daarvoor door preventief onderzoek. Privatescan is al jaren bezig op het gebied van preventief onderzoek. Met de meest geavanceerde MRI en CT scans kunnen wij tumoren lokaliseren. Preventief onderzoek bij een erkend onderzoekscentrum helpt u daarbij. Met of zonder een verwijsbrief van de specialist kunt u bij Privatescan terecht voor een MRI-scan van het lichaam.

Tumoren tijdig op te sporen met een scan van Privatescan

Tumoren kunnen een aanleiding geven tot verstoorde functies en tot de dood leiden. Ze worden onderverdeeld in goedaardige en kwaadaardige tumoren. Goedaardige tumoren kunnen vaak makkelijk behandeld worden, kwaadaardige tumoren zijn daarentegen moeilijker te opereren. Tumoren kunnen met een MRI of CT scan opgespoord worden. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CT en MRI maakt Privatescan het mogelijk om de hersenen en grotere delen van het lichaam uitvoerig te bekijken. In principe is een scan van het lichaam voor iedereen geschikt die waarde hecht aan preventie.

Tumoren komen normaal gesproken aan het licht, doordat er naar aanleiding van neurologische klachten of verschijnselen preventief onderzoek wordt verricht. Het gaat dan vooral om 'beeldvormend onderzoek' van het lichaam middels een MRI scan. Als dit onderzoek een afwijking vertoont die verdacht is voor tumoren, wordt betrokkene verwezen naar de specialist.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. Tahmasian
8/10

"Alles goed"

    
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.