Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Kanker

Momenteel krijgt ruim één op de drie mensen in Nederland een bepaalde vorm van kanker. Daarmee heeft het ziektebeeld kanker een grote impact op de Nederlandse bevolking. Sinds 2008 is kanker doodsoorzaak nummer één. Het afgelopen decennium is er een forse toename zichtbaar van het aantal mensen met de diagnose kanker.

Hoe kan kanker worden ontdekt?

Kanker ontdekken is niet altijd even makkelijk. Uiteindelijk kan alleen de medische wetenschap een sluitende diagnose afleveren. Methodes van vroegdiagnostiek worden verfijnd en behandelingen worden gestandaardiseerd en geoptimaliseerd. Het risico voor een Nederlander om aan kanker te sterven wordt steeds kleiner. Deze vooruitgang gaat echter langzaam. De meeste vormen van kanker zijn te voorkomen door een gezondere leefstijl of opsporing in een vroeg stadium door bijvoorbeeld het herkennen van symptomen van kanker. Het is van belang om zo vroeg mogelijk een diagnose te stellen. In de eerste plaats als geruststelling voor uzelf en in de tweede plaats omdat de therapie in een vroeg stadium van een ernstige aandoening bewezen effectiever en minder belastend is gebleken, die kans is nog groter wanneer de tumor nog niet in omliggende weefsels is ingegroeid.

Symptomen die op kanker kunnen wijzen

  • Veranderingen in de stoelgang (zoals afwisselende diarree en obstipatie of bloed in de ontlasting)
  • Veranderingen bij het plassen (kleine beetjes, vaak plassen, moeilijk plassen, pijn bij het plassen, bloed in de urine)
  • Ongewone bloedingen of afscheiding
  • Verdikking of een knobbeltje in borst, testikels, hals, oksels of elders in het lichaam
  • Een wond of zweertje die maar niet wil genezen
  • Veranderingen in kleur, afmetingen, vorm of grootte van wratten en moedervlekken.
  • Gewichtsverlies zonder duidelijke aanleiding
  • Nachtelijk zweten en koorts tijdens de nacht
  • Moeilijkheden met slikken en het eten wil niet goed ‘zakken’
  • Blijvende hoest of heesheid

Preventief medisch onderzoek bij Privatescan

Herkend u één of meerdere symptomen van kanker? Dan kunt u door middel van een Total Body Scan meer zekerheid krijgen over uw huidige gezondheid. Dankzij de nieuwste medische technologieën zijn we bij Privatescan in staat veel aandoeningen in een vroeg stadium, waarbij zich nog weinig of geen klachten voordoen, te ontdekken.

Dankzij de preventieve Total Body Scan van Privatescan kijkt u dus zekerder de toekomst tegemoet. Bij Privatescan kunt u zonder verwijsbrief van uw arts en zonder lange wachtlijsten terecht voor deze uitgebreide Total Body Scan. Wilt u meer informatie over de Total Body Scan of een afspraak maken? Neem dan contact op met Privatescan via het contactformulier op deze website of via telefoonnummer 074 - 255 26 80

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. Buscher
10/10

"Blijvende klachten"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.