Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Hersentumor

Een hersentumor kan beter te behandelen zijn indien dit in een vroegtijdig stadium wordt ontdekt. Privatescan biedt u de mogelijkheid daarvoor door preventief onderzoek. Privatescan is al jaren bezig op het gebied van preventief onderzoek. Met de meest geavanceerde MRI en CT scans kunnen wij hersentumoren lokaliseren. Preventief onderzoek bij een erkend onderzoekscentrum helpt u daarbij. Met of zonder een verwijsbrief van de specialist kunt u bij Privatescan terecht voor een MRI scan van de hersenen.

Hersentumor vroegtijdig vinden met de MRI scan van Privatescan

Een hersentumor kan aanleiding geven tot verstoorde hersenfuncties en tot de dood leiden. Ze worden onderverdeeld in goedaardige en kwaadaardige hersentumoren. Een goedaardige hersentumor is vaak makkelijk te behandelen. Een kwaadaardige hersentumor moeilijker te opereren. Een hersentumor kan met een MRI of CT scan opgespoord worden. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CT en MRI scan maakt Privatescan het mogelijk om de hersenen en grotere delen van het lichaam uitvoerig te bekijken. In principe is een scan van het hoofd voor iedereen geschikt die waarde hecht aan preventie.

De diagnose hersentumor komt normaal gesproken aan het licht, doordat er naar aanleiding van neurologische klachten of verschijnselen preventief onderzoek wordt verricht. Het gaat dan vooral om 'beeldvormend onderzoek' van de hersenen middels een MRI scan. Als dit onderzoek een afwijking vertoont die verdacht is voor een hersentumor, wordt betrokkene verwezen naar de neurochirurg.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Mevr. de Schipper
10/10

"Professionele artsen"

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.