Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Galstenen

Galstenen ontstaan wanneer galvloeistof te lang in de gal “stil” staat en daardoor indikt. Deze ontstaan meestal in de galblaas. Over de oorzaken is nog weinig bekend. Een oorzaak kan zijn dat de galblaas onvoldoende leeg raakt na een maaltijd. Ook vrouwelijke hormonen (vooral bij zwangerschap) kunnen hierbij een rol spelen. Tevens kan snel afvallen, overgewicht of erfelijkheid een rol spelen bij het ontstaan van galstenen. Galstenen ontstaan vaker bij vrouwen dan bij mannen.

Galstenen

Welke klachten kunnen duiden op galstenen?

Bij galstenen zijn er over het algemeen weinig tot geen klachten. Klachten doen zich voor wanneer de galwegen verstopt raken door een galsteen. Deze komt dan klem te zitten. Eventuele klachten zijn:

  • Erge pijn in de bovenbuik (rechterkant)
  • Braken
  • Misselijkheid
  • Geelzucht
  • Ontlasting zonder (bruine) kleur

Galstenen en de Total Bodyscan?

Komen bovenstaande klachten u bekend voor? Of maakt u zich zorgen over de eventuele aanwezigheid van galstenen? Een onderzoek naar galstenen maakt standaard deel uit van de Royal Bodyscan of de First Bodyscan. Ook is het mogelijk om een gericht onderzoek te doen naar aanwezigheid van galstenen door middel van een MRI scan van de bovenbuik. U kunt binnen 2 dagen terecht in een van onze locaties, net over de grens in Duitsland.

Indien u meer informatie wenst of een afspraak wilt plannen, kunt u telefonisch contact opnemen met onze medewerkers op 074 – 255 26 80. U kunt ook online een verzoek om informatie indienen, waarna u teruggebeld wordt door een van de onderzoekscoördinatoren.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
10/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug bleek na uitleg dat mijn tussenwervelschijven de uitsteeksels hievan tegen de zenuw kwamen men vermoede een hernia in beginstadium. kreeg gelijk een dvd mee van ruggewerf. deze kliniek heeft uitstekend werk geleverd en ik kan het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.