Privatescan - Gezond vooruit kijken!
Informatie?
Bel ons
074 255 26 80
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Artrose

Artrose is een aandoening van de gewrichten, in het dagelijks leven ook wel slijtage genoemd. Gewrichten zorgen er voor dat je lichaam flexibel is. Een gewricht wordt meestal gevormd door twee botten. Om het uiteinde van dat bot heen ligt een gladde bekleding: het gewrichtskraakbeen. Artrose is een aandoening waarbij het gewrichtskraakbeen in kwaliteit achteruit gaat en op den duur zelfs geheel kan verdwijnen. De botuiteinden komen dan tegen elkaar.

Artrose snel op te sporen met een onderzoek van Privatescan

Artrose kan in alle gewrichten optreden, maar komt voornamelijk voor in de gewrichten van de handen, knieën en heupen. Artrose wordt ook wel eens slijtagereuma genoemd. Bij artrose vermindert ook de vloeistof in het gewricht. Gewrichten in beeld brengen met een MRI scan van Privatescan is een goede methode om artrose te ontdekken. Aan de hand van de MRI scan van Privatescan kan aan de hand van de beelden een exactere keuze worden gemaakt voor eventuele medicamenteuze, fysiotherapeutische of operatieve therapie. In sommige situaties wordt een CT scan boven een MRI scan verkozen om artrose in kaart te brengen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn indien men metalen in het lichaam heeft. In de regel geniet een MRI scan onze voorkeur omdat deze techniek onschadelijk is; Privatescan hanteert immers het Low-Dose protocol.

Uitsluitend de beste Duitse (privé)klinieken in de grensregio met Nederland komen voor Privatescan in aanmerking voor samenwerking. Wij vinden het belangrijk dat klinieken niet alleen beschikken over de allermodernste beeldvormende diagnostische technieken. Zo dienen zij tevens de cliënten van Privatescan, waarbij een behandeling of operatie is gewenst, snel en middels de laatste medische know how en technieken te kunnen behandelen.

Winteractie Total Body Scans 2018
 

Waarom Privatescan?

 

Zo werkt de
Total Body Scan

Hoe werkt de Total Body Scan?

Bel Privatescan voor informatie of een afspraakBel voor info
074 255 26 80

1494 klanten hebben ons gewaardeerd met:
9.3/10
     
Dhr. M DE JONGE
10/10

"begeleiding door Carolien Cizek was perfect geen wachttijden en uitleg artsen was goed en werd gelijk vertaald in het nederlands. vanwege pijn onderrug bleek na uitleg dat mijn tussenwervelschijven de uitsteeksels hievan tegen de zenuw kwamen men vermoede een hernia in beginstadium. kreeg gelijk een dvd mee van ruggewerf. deze kliniek heeft uitstekend werk geleverd en ik kan het een ieder aanbevelen."

     
Meer beoordelingen
Deze onafhankelijke beoordelingen zijn gecoördineerd door:

Bel mij terug

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug.